דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת נפוליאון - קרם שניט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת נפוליאון - קרם שניט

עוגת נפוליאון - קרם שניט

(0)
120 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מנצח של מיקי שמו: אפשר להשקיע ולהכין בצק עלים לגמרי לבד, ואפשר ללכת על בצק עלים קנוי, התוצאה בכל מקרה מצוינת, קרמית וטעימה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
קמח
1  כוס
מים קרים
50  גרם
חמאה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
סוכר לבן
1  כף
חומץ
250  גרם
חמאה לקיפול
750  גרם
בצק עלים מוכן, אם לא רוצים להכין בצק לבד
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2.5  כוסות
חלב
2  חבילות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
אבקת סוכר לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במידה ורוצים להשתמש בבצק עלים מוכן, מדלגים על חלק זה.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממכניסים לקערת המיקסר, את כל המרכיבים (למעט החמאה לקיפול) ולשים בעזרת וו לישה, במהירות איטית עד קבלת בצק אחיד.
  • שלב 3

    30 דקות
    עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה מלבני בעובי של ס"מ אחד ומניחים את החמאה, כשהיא מכסה שני שלישים משטח המלבן. את השליש שאינו מכוסה בחמאה, מקפלים על החלק שמעליו החמאה ואת היתרה מקפלים מעל בחזרה, כך שנוצר מלבן קטן יותר ולא רואים את החמאה מבחוץ, מרדדים.
  • שלב 5

    30 דקות
    ממשיכים לקפל: את הבצק מקפלים עוד שלוש פעמים באופן זהה, כשבתחילת כל קיפול, מרדדים את הבצק למלבן ומקפלים באופן זהה שליש לשני שליש ולבסוף סוגרים למלבן קטן יותר. בין קיפול לקיפול מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    אם משתמשים בבצק עלים מוכן מתחילים משלב זה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי של עד חצי ס"מ.
  • שלב 9

    40 דקות
    מניחים את עלה הבצק על גבי תבנית אפייה מוברשת במעט מים בפינות ואופים למשך כ-40 דקות. עד שהבצק מזהיב.
  • שלב 10

    3 דקות
    בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה והחלב יחד עם האינסטנט פודינג במהירות בינונית במשך 3 דקות עד קבלת קצף יציב.
  • שלב 11

    0 דקות
    מרכיבים את העוגה: מניחים עלה של בצק עלים אפוי על צלחת הגשה גדולה, מעליו שכבה של קרם (מחצית הכמות), מעליו מניחים עלה נוסף, לוחצים מעט, ממלאים בשאר כמות הקרם ובסוף עלה אחרון. בוזקים מעל אבקת סוכר.
עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 1 מתוך 11

במידה ורוצים להשתמש בבצק עלים מוכן, מדלגים על חלק זה.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 2 מתוך 11

ממכניסים לקערת המיקסר, את כל המרכיבים (למעט החמאה לקיפול) ולשים בעזרת וו לישה, במהירות איטית עד קבלת בצק אחיד.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 3 מתוך 11

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 4 מתוך 11

מרדדים את הבצק לעלה מלבני בעובי של ס"מ אחד ומניחים את החמאה, כשהיא מכסה שני שלישים משטח המלבן. את השליש שאינו מכוסה בחמאה, מקפלים על החלק שמעליו החמאה ואת היתרה מקפלים מעל בחזרה, כך שנוצר מלבן קטן יותר ולא רואים את החמאה מבחוץ, מרדדים.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 5 מתוך 11

ממשיכים לקפל: את הבצק מקפלים עוד שלוש פעמים באופן זהה, כשבתחילת כל קיפול, מרדדים את הבצק למלבן ומקפלים באופן זהה שליש לשני שליש ולבסוף סוגרים למלבן קטן יותר. בין קיפול לקיפול מכניסים למקרר למשך 30 דקות.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 6 מתוך 11

אם משתמשים בבצק עלים מוכן מתחילים משלב זה.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 7 מתוך 11

מחממים תנור ל-180 מעלות.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 8 מתוך 11

מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי של עד חצי ס"מ.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 9 מתוך 11

מניחים את עלה הבצק על גבי תבנית אפייה מוברשת במעט מים בפינות ואופים למשך כ-40 דקות. עד שהבצק מזהיב.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 10 מתוך 11

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה והחלב יחד עם האינסטנט פודינג במהירות בינונית במשך 3 דקות עד קבלת קצף יציב.

עוגת נפוליאון - קרם שניט

שלב 11 מתוך 11

מרכיבים את העוגה: מניחים עלה של בצק עלים אפוי על צלחת הגשה גדולה, מעליו שכבה של קרם (מחצית הכמות), מעליו מניחים עלה נוסף, לוחצים מעט, ממלאים בשאר כמות הקרם ובסוף עלה אחרון. בוזקים מעל אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • נבחרת בישולים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים