דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת סברינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת סברינה

עוגת סברינה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רונית לב
עוגת סברינה גדולה ומפנקת, ספוגה היטב ברום ובסירופ סוכר, מושלמת לאירוח

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה מופרדות
3  טיפות
לימון
1  כף
מים
0.25  כפית
מלח גס
5  כפות
סוכר לבן
5 
פתיבר קלאסי טחונים
1  כף
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כף
ריבת משמש
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  שקיות
סוכר וניל
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.25  בקבוק
תמצית רום
1  כוס
מים רותחים
1  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים יחד עם מלח, מיץ לימון וכף מים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת מקציפים חלמונים, מוסיפים בהדרגה 5 כפות סוכר עד לקבלת מרקם קרמי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים אל החלמונים את החומרים היבשים ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים פנימה בזהירות את קצף החלבונים.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית עגולה ומקמחים אותה מעט. שופכים פנימה את התערובת.
  • שלב 6

    20 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות, עד לקבלת גוון מוקה יפה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומחוררים את פני העוגה בעזרת קיסם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מבשלים סוכר, רום ומים עד אש קטנה עד להמסה של הסוכר.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצקים מיד את הסירופ החם על העוגה החמה. מצננים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מערבבים יחד ריבה וכמה טיפות של חלב או שמנת מתוקה, ומורחים על העוגה הצוננת.
  • שלב 11

    0 דקות
    מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מורחים את הקצפת על פני העוגה.
  • שלב 13

    0 דקות
    לקרר לפחות 12 שעות לפני ההגשה.
  • שלב 14

    1 דקות
    ניתן להמיר את הפתיבר ב-5 כפות פירורי לחם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים