דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת סולת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת סולת

עוגת סולת

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
עוגת סולת קלאסית, עם ארומה נהדרת של מי ורדים, לימון ותפוזים, להגיש עם תה נענע או קפה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
קמח לבן
1  כוס
סולת
1  כוס
קוקוס טחון
1  כוס
סוכר לבן
4  שקיות
סוכר וניל
1  שקית
אבקת אפייה
1  כוס
שמן קנולה
5 
ביצה
2  טיפות
מי ורדים
1  גביע
לבן/גיל
1.5  כוסות
סוכר לבן
0  לפי הטעם
גרידת לימון
0  לפי הטעם
קליפת תפוז
2.5  כוסות
מים
1  פרוסה
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.
  • שלב 3

    5 דקות
    לאחר מכן מוסיפים לחומרים היבשים את הביצים, שמן , מי ורדים ואשל, מערבבים את כל החומרים יחד. חשוב לא לערבב כל דבר בנפרד, אלא רק לאחר ששמים את כל החומרים הרטובים יחד על היבשים. *ניתן להמיר את האשל ביוגורט באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דק'.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה עד שהסוכר יעלם.
  • שלב 6

    0 דקות
    שופכים את הסירופ כאשר העוגה חמה והרוטב קר. לכן רצוי להכין את הרוטב לפני העוגה. בתיאבון!
עוגת סולת

שלב 1 מתוך 6

מחממים את התנור.

עוגת סולת

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה.

עוגת סולת

שלב 3 מתוך 6

לאחר מכן מוסיפים לחומרים היבשים את הביצים, שמן , מי ורדים ואשל, מערבבים את כל החומרים יחד. חשוב לא לערבב כל דבר בנפרד, אלא רק לאחר ששמים את כל החומרים הרטובים יחד על היבשים. *ניתן להמיר את האשל ביוגורט באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

עוגת סולת

שלב 4 מתוך 6

מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דק'.

עוגת סולת

שלב 5 מתוך 6

מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה עד שהסוכר יעלם.

עוגת סולת

שלב 6 מתוך 6

שופכים את הסירופ כאשר העוגה חמה והרוטב קר. לכן רצוי להכין את הרוטב לפני העוגה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גרנולה בציפוי שוקולד

    עוגת גרנולה בציפוי שוקולד

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    עוגת שוקולד עם קרם שוקולד עשיר

    בינוני
  • עוגת שוקולד צ'יפס

    עוגת שוקולד צ'יפס

    55 דקות בינוני
  • עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    עוגת זברה עם מוס נוגט מוס קפוצ'ינו ואגוזי ברס

    140 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים