דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

(0)
105 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שונטל
ספירלה של טעמים שקשה לעמוד בפניהם בעיצוב מרהיב. עוגה שדורשת השקעה אבל התוצאה מדברת בעד עצמה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0  לפי הטעם
פירורי עוגיות (ביסקוויטים)
70  גרם
חמאה מומסת
1  קילוגרם
גבינה לבנה רכה 9% אפשר גם 5 אחוז
0.75  כוס
סוכר לבן
6 
ביצה
200  גרם
שוקולד לבן
0.33  כוס
שמנת מתוקה (80 מ"ל)
1  כף
קמח תירס
150  גרם
שוקולד מריר
0.5  כוס
שמנת מתוקה (120 מ"ל)
1  כפית
נס קפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

105 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    הכנת התחתית: מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת הגבינה: טורפים יחד את הגבינה עם הסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה, מוסיפים ביצים וטורפים לתערובת חלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את התערובת שווה בשווה בשתי קערות ושמים בינתיים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים תערובת בהירה (שוקולד לבן): ממיסים שוקולד לבן + שמנת מתוקה (במיקרוגל או על אדים) מערבבים היטב ומצננים מעט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לאחת הקערות של תערובת הגבינה, מערבבים, לוקחים כוס מהתערובת, מוסיפים את הקורנפלור, טורפים היטב, מחזירים לקערה ומערבבים יחד.
  • שלב 6

    0 דקות
    תערובת כהה (שוקולד מריר): ממיסים שוקולד מריר + שמנת מתוקה + קפה נמס ומערבבים היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת הגבינה השניה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים כל אחד מהתערובת לכד מזיגה ומרכיבים את העוגה באופן הבא:
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהמקפיא, יוצקים בערך כוס מהתערובת הכהה למרכז התבנית. התערובת מתפשטת ומכסה את התחתית.
  • שלב 10

    0 דקות
    יוצקים שוב למרכז התבנית מהתערובת הבהירה לאט ובזהירות עד לכיסוי של 3/4 מהעיגול (כל זמן שמוזגים זה מגדיל את העיגול).
  • שלב 11

    0 דקות
    לאחר מכן מוזגים מהתערובת הכהה וכן הלאה לסירוגין עד לסיום הבלילה. מתקבלת דוגמת טבעות.
  • שלב 12

    0 דקות
    מעבירים את התבנית בזהירות לתוך תבנית תנור עמוקה וממלאים את התבנית הגדולה מים רותחים עד מחצית גובה הדפנות.
  • שלב 13

    0 דקות
    אופים 75 דקות עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת במרכזה.
  • שלב 14

    0 דקות
    מוציאים מהתנור שתתקרר ומכניסים למקרר 24 שעות.
עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 1 מתוך 14

הכנת התחתית: מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית בקוטר 24 ס"מ, מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 2 מתוך 14

הכנת הגבינה: טורפים יחד את הגבינה עם הסוכר עד שהסוכר נמס והתערובת חלקה, מוסיפים ביצים וטורפים לתערובת חלקה.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 3 מתוך 14

מחלקים את התערובת שווה בשווה בשתי קערות ושמים בינתיים בצד.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 4 מתוך 14

מכינים תערובת בהירה (שוקולד לבן): ממיסים שוקולד לבן + שמנת מתוקה (במיקרוגל או על אדים) מערבבים היטב ומצננים מעט.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 5 מתוך 14

מוסיפים לאחת הקערות של תערובת הגבינה, מערבבים, לוקחים כוס מהתערובת, מוסיפים את הקורנפלור, טורפים היטב, מחזירים לקערה ומערבבים יחד.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 6 מתוך 14

תערובת כהה (שוקולד מריר): ממיסים שוקולד מריר + שמנת מתוקה + קפה נמס ומערבבים היטב.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 7 מתוך 14

מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת הגבינה השניה וטורפים לקבלת תערובת חלקה.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 8 מתוך 14

מעבירים כל אחד מהתערובת לכד מזיגה ומרכיבים את העוגה באופן הבא:

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 9 מתוך 14

מוציאים את התבנית מהמקפיא, יוצקים בערך כוס מהתערובת הכהה למרכז התבנית. התערובת מתפשטת ומכסה את התחתית.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 10 מתוך 14

יוצקים שוב למרכז התבנית מהתערובת הבהירה לאט ובזהירות עד לכיסוי של 3/4 מהעיגול (כל זמן שמוזגים זה מגדיל את העיגול).

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 11 מתוך 14

לאחר מכן מוזגים מהתערובת הכהה וכן הלאה לסירוגין עד לסיום הבלילה. מתקבלת דוגמת טבעות.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 12 מתוך 14

מעבירים את התבנית בזהירות לתוך תבנית תנור עמוקה וממלאים את התבנית הגדולה מים רותחים עד מחצית גובה הדפנות.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 13 מתוך 14

אופים 75 דקות עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת במרכזה.

עוגת ספירלה גבינה ושוקולד לבן של קרין גורן

שלב 14 מתוך 14

מוציאים מהתנור שתתקרר ומכניסים למקרר 24 שעות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים