-
שלב 1
0 דקות
מחממים במיקרוגל שוקולד וחמאה ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים בצד לצינון קל.
-
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור ל-170מעלות.
-
שלב 3
0 דקות
בקערה טורפים ביצים, סוכר ותמצית וניל במשך כדקה, עד שהתערובת מעט תפוחה ובהירה. מוסיפים שמן וחלב קוקוס וטורפים היטב.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקוקוס וטורפים כמה שפחות, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
-
שלב 5
0 דקות
מעבירים לקערה נפרדת שליש מתערובת העוגה ומערבבים אותה עם תערובת השוקולד הפושרת.
-
שלב 6
0 דקות
העוגה מתאימה לתבנית קפיצית 26 (אני השתמשתי ב-23).
-
שלב 7
0 דקות
מרכיבים את העוגה בעזרת 2 מצקות (אני מזגתי את 2 התערובות לכדי מזיגה). משמנים תבנית ומניחים במרכזה כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה), כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
-
שלב 8
0 דקות
אופים 60-70 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש. מצננים ושומרים בטמפ' החדר עד 5 ימים.
כתוב ביקורת