דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פאדג' שוקולד עשירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פאדג' שוקולד עשירה

עוגת פאדג' שוקולד עשירה

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מיקי שמו מגיש עוגה עם מלא שוקולד שאופים בשיטת האידוי. התוצאה: עוגה רכה ונימוחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
חלמון
0.67  כוס
חלב
0.75  כוס
קמח תופח כשר לפסח
270  גרם
חמאה
270  גרם
שוקולד מריר
8 
חלבון ביצה
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים במיקסר במהירות בינונית את החלמונים, החלב והקמח עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים יחד את החמאה והשוקולד המריר ומערבבים עד לאחידות. יוצקים באיטיות את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים במיקסר.
  • שלב 3

    0 דקות
    בקערת מיקסר נפרדת מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף אחיד אך לא קשה מדי. מקפלים אליו את שאר החומרים עד לקבלת מרקם בעל גוון אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לשתי תבניות אלומיניום מספר 3 (אינגליש קייק חד פעמי), ואופים בתבנית גדולה יותר ובתוכה מים, בחום של 180 מעלות למשך 40-45 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לאחר שהעוגה מוכנה מצננים אותה היטב, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקשטים את העוגה: בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה. לאחר מכן יוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מוחלטת.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים כשעה, מוזגים על העוגות הקרות ומגישים.
עוגת פאדג' שוקולד עשירה

שלב 1 מתוך 7

מקציפים במיקסר במהירות בינונית את החלמונים, החלב והקמח עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה.

עוגת פאדג' שוקולד עשירה

שלב 2 מתוך 7

ממיסים יחד את החמאה והשוקולד המריר ומערבבים עד לאחידות. יוצקים באיטיות את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים במיקסר.

עוגת פאדג' שוקולד עשירה

שלב 3 מתוך 7

בקערת מיקסר נפרדת מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף אחיד אך לא קשה מדי. מקפלים אליו את שאר החומרים עד לקבלת מרקם בעל גוון אחיד.

עוגת פאדג' שוקולד עשירה

שלב 4 מתוך 7

יוצקים את התערובת לשתי תבניות אלומיניום מספר 3 (אינגליש קייק חד פעמי), ואופים בתבנית גדולה יותר ובתוכה מים, בחום של 180 מעלות למשך 40-45 דקות.

עוגת פאדג' שוקולד עשירה

שלב 5 מתוך 7

לאחר שהעוגה מוכנה מצננים אותה היטב, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה.

עוגת פאדג' שוקולד עשירה

שלב 6 מתוך 7

מקשטים את העוגה: בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה. לאחר מכן יוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מוחלטת.

עוגת פאדג' שוקולד עשירה

שלב 7 מתוך 7

מצננים כשעה, מוזגים על העוגות הקרות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים