דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פובידל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פובידל

עוגת פובידל

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אתי מיכאלי איטח
עוגת שכבות מתוקה ומיוחדת עם ריבת שזיפים איכותית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
0.75  כוס
שמן קנולה
5  כפות
דבש
2  כפיות
סודה לשתייה
4  כוסות
קמח לבן
1  צנצנת
ריבת משמש
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  שקיות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כוסות
חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים בסיר על אש נמוכה את הביצים, סוכר, דבש וסודה לשתייה, ומערבבים עם כף מעץ, מחכים שיהיו בועות, ואז מורידים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, ומערבבים. מחכים שהבצק יתקרר, ואז מחלקים אותו ל-4 חלקים שווים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים כל חלק עם הידיים על תבנית מכוסה בנייר אפייה, ואופים בחום 180 מעלות כמה דקות עד שמזהיב קלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים כך את כל ה-4 עלים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וחלב.
  • שלב 6

    0 דקות
    על העלה הראשון מורחים ריבת פובידל ומניחים עליו עוד עלה, על העלה השני והשלישי מורחים את הקצפת. על העלה הרביעי אפשר לפזר אבקת סוכר. בתיאבון!
עוגת פובידל

שלב 1 מתוך 6

מבשלים בסיר על אש נמוכה את הביצים, סוכר, דבש וסודה לשתייה, ומערבבים עם כף מעץ, מחכים שיהיו בועות, ואז מורידים מהאש.

עוגת פובידל

שלב 2 מתוך 6

מוסיפים את הקמח, ומערבבים. מחכים שהבצק יתקרר, ואז מחלקים אותו ל-4 חלקים שווים.

עוגת פובידל

שלב 3 מתוך 6

מרדדים כל חלק עם הידיים על תבנית מכוסה בנייר אפייה, ואופים בחום 180 מעלות כמה דקות עד שמזהיב קלות.

עוגת פובידל

שלב 4 מתוך 6

אופים כך את כל ה-4 עלים.

עוגת פובידל

שלב 5 מתוך 6

מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וחלב.

עוגת פובידל

שלב 6 מתוך 6

על העלה הראשון מורחים ריבת פובידל ומניחים עליו עוד עלה, על העלה השני והשלישי מורחים את הקצפת. על העלה הרביעי אפשר לפזר אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים