להקציף חלבונים עם הסוכר, להוסיף את החלמונים ולקפל.
שלב 2
0 דקות
להוסיף את הפודינג שוקולד והקמח, להקציף ולקפל.
שלב 3
30 דקות
לצקת בתבנית משומנת 26 ולאפות בחום 170 מעלות כ-30 דקות.
שלב 4
0 דקות
לבדוק עם קיסם אם היא מוכנה.
שלב 5
0 דקות
לאחר שמוציאים מהתנור היא יורדת באמצע, לדחוף מעט עם היד בצדדים כדי לקבל גובה אחיד.
שלב 6
0 דקות
להמיס את השוקולד עם המים ולהוריד מהאש, להוסיף את המרגרינה ולבחוש היטב לקבלת קרם חלק.
שלב 7
0 דקות
להקציף הכל יחד (להפריש מעט קרם - בערך חצי כוס לקישוט) ולשטח על התחתית שהתקררה בנתיים.
שלב 8
0 דקות
לשפוך את קרם השוקולד על קרם הוניל, לסובב את התבנית מצד אל צד כך שהשוקולד יתפזר באופן שווה.
שלב 9
0 דקות
להכניס את העוגה למקרר לשעה, להוציא ולסמן חיתוך לעוגה כל עוד שהשוקולד עדיין לא קשה מידי. השוקולד של עוגה זו יוצא קשיח ומבריק, אם לא נסמן חיתוך בזמן תהיה בעיה לחתוך את העוגה.
שלב 10
0 דקות
את הקרם שהשארתם להכניס למזלף, על כל משולש לזלף פרח.
שלב 1
מתוך
10
להקציף חלבונים עם הסוכר, להוסיף את החלמונים ולקפל.
שלב 2
מתוך
10
להוסיף את הפודינג שוקולד והקמח, להקציף ולקפל.
שלב 3
מתוך
10
לצקת בתבנית משומנת 26 ולאפות בחום 170 מעלות כ-30 דקות.
שלב 4
מתוך
10
לבדוק עם קיסם אם היא מוכנה.
שלב 5
מתוך
10
לאחר שמוציאים מהתנור היא יורדת באמצע, לדחוף מעט עם היד בצדדים כדי לקבל גובה אחיד.
שלב 6
מתוך
10
להמיס את השוקולד עם המים ולהוריד מהאש, להוסיף את המרגרינה ולבחוש היטב לקבלת קרם חלק.
שלב 7
מתוך
10
להקציף הכל יחד (להפריש מעט קרם - בערך חצי כוס לקישוט) ולשטח על התחתית שהתקררה בנתיים.
שלב 8
מתוך
10
לשפוך את קרם השוקולד על קרם הוניל, לסובב את התבנית מצד אל צד כך שהשוקולד יתפזר באופן שווה.
שלב 9
מתוך
10
להכניס את העוגה למקרר לשעה, להוציא ולסמן חיתוך לעוגה כל עוד שהשוקולד עדיין לא קשה מידי. השוקולד של עוגה זו יוצא קשיח ומבריק, אם לא נסמן חיתוך בזמן תהיה בעיה לחתוך את העוגה.
שלב 10
מתוך
10
את הקרם שהשארתם להכניס למזלף, על כל משולש לזלף פרח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0