דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פירות קיץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פירות קיץ

עוגת פירות קיץ

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגה צבעונית ורב גונית, שממש קל להכין ועוד יותר קל לחסל. קחו מתכון של גיל חובב

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
צנוברים
200  גרם
חמאה
0.67  כוס
סוכר לבן
4 
ביצה
1  כף
תמצית וניל
1 
לימון מלימון אחד
1  חבילה
קמח תופח אסם 1 ק"ג (2 וחצי כוסות)
1  גביע
שמנת חמוצה
1  גביע
לבן/גיל
0  פחית
מפירות העונה מגולענים וחתוכים
1  שקית
סוכר וניל
2  כפות
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    קולים את הצנוברים או השקדים המשובבים (לא פרוסים, משובבים, כלומר מולבנים וחתוכים למעין גפרורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד שהם מזהיבים. מניחים על צלחת לצינון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים במעבד מזון את החמאה (בקוביות), הסוכר, הביצים, קליפת הלימון ותמצית הווניל. מעבדים שלוש דקות לתערובת בהירה ואחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח והשמנת. מעבדים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. הבצק צריך להיות כבד וסמיך כדי שהפירות לא ישקעו בו. אם הוא נראה דליל מדי (למשל, כי הביצים היו ענקיות והוסיפו הרבה נוזלים), אפשר להוסיף עוד 3-4 כפות קמח (תופח או לא, זה לא משנה). מערבבים לתוך הבצק את הצנוברים או השקדים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, משומנת ומקומחת. מיישרים את פני הבצק.
  • שלב 5

    0 דקות
    תוחבים לבצק את פרוסות הפרי כדי מחציתן. מפזרים מעל את סוכר הווניל (או סתם סוכר).
  • שלב 6

    60 דקות
    אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך 60 דקות, עד שהעוגה יציבה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים