דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלינוער מור
שילוב נהדר של פירות קיץ מרעננים ושוקולד חם ומלטף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  כוס
אגס חתוכים
0.25  כוס
תפוח עץ חתוכים
0.25  כוס
מנגו חתוך
0.25  כוס
שזיפים חתוכים
0.25  כוס
יין קינוח
0.5  כפית
קינמון טחון
1  כף
סירופ מייפל
100  גרם
חמאה
2 
ביצה
100  גרם
שוקולד מריר
1  כוס
סוכר לבן
1.5  כוסות
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
0.5  כפית
מלח
0.33  כוס
חלב
100  גרם
שוקולד מריר
1  מיכל
שמנת מתוקה
3  כפות
חמאה
2  כפות
סוכר לבן
2  כפות
ליקר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להניח בקערה את הפירות החתוכים. להוסיף יין, סירופ מייפל ולהשאיר כשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשמן תבנית. גם בצדדים.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחמם תנור לחום בינוני של 175 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בסיר על אש קטנה, להמיס שוקולד וחמאה ולערבב היטב. להוריד מהאש ולקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    בקערה נוספת לערבל היטב ביצים, סוכר וחלב. להכניס פנימה את תערובת השוקולד המקוררת ולערבב שנית.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף את הקמח, מלח ואבקת אפיה ולערבב היטב.
  • שלב 7

    0 דקות
    להכניס את התערובת לתבנית. לסנן את הפירות אך לשמור את הסירופ שנוצר בתחתית הקערה.
  • שלב 8

    0 דקות
    להניח על הבצק את הפירות המסוננים. לפזר על הפירות מעט קינמון לפי הטעם ולשפוך מעל 2 כפות מהסירופ.
  • שלב 9

    0 דקות
    לאפות כ - 30 דקות עד שקיסם הננעץ לעוגה יוצא נקי.
  • שלב 10

    0 דקות
    בזמן שהעוגה נאפית, מכינים את רוטב השוקולד. ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר קטן מעל אש קטנה ומוסיפים את שאר המרכיבים תוך ערבוב תמידי על נקודת ההרתחה הראשונית.
  • שלב 11

    0 דקות
    להוריד מהאש ולשפוך פנימה את הליקר. לערבב שנית.
  • שלב 12

    5 דקות
    עם הוצאת העוגה מהתנור לשפוך עליה את הסירופ שנשאר בקערה ומעל את רוטב השוקולד החם. לאכול חם או בטמפרטורת החדר. *ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד צ'יפס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 1 מתוך 12

להניח בקערה את הפירות החתוכים. להוסיף יין, סירופ מייפל ולהשאיר כשעה.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 2 מתוך 12

לשמן תבנית. גם בצדדים.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 3 מתוך 12

לחמם תנור לחום בינוני של 175 מעלות.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 4 מתוך 12

בסיר על אש קטנה, להמיס שוקולד וחמאה ולערבב היטב. להוריד מהאש ולקרר.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 5 מתוך 12

בקערה נוספת לערבל היטב ביצים, סוכר וחלב. להכניס פנימה את תערובת השוקולד המקוררת ולערבב שנית.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 6 מתוך 12

להוסיף את הקמח, מלח ואבקת אפיה ולערבב היטב.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 7 מתוך 12

להכניס את התערובת לתבנית. לסנן את הפירות אך לשמור את הסירופ שנוצר בתחתית הקערה.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 8 מתוך 12

להניח על הבצק את הפירות המסוננים. לפזר על הפירות מעט קינמון לפי הטעם ולשפוך מעל 2 כפות מהסירופ.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 9 מתוך 12

לאפות כ - 30 דקות עד שקיסם הננעץ לעוגה יוצא נקי.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 10 מתוך 12

בזמן שהעוגה נאפית, מכינים את רוטב השוקולד. ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בסיר קטן מעל אש קטנה ומוסיפים את שאר המרכיבים תוך ערבוב תמידי על נקודת ההרתחה הראשונית.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 11 מתוך 12

להוריד מהאש ולשפוך פנימה את הליקר. לערבב שנית.

עוגת פירות קיץ ושוקולד ברוטב שוקולד חם

שלב 12 מתוך 12

עם הוצאת העוגה מהתנור לשפוך עליה את הסירופ שנשאר בקערה ומעל את רוטב השוקולד החם. לאכול חם או בטמפרטורת החדר. *ניתן להמיר את השוקולד המריר בשוקולד צ'יפס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים