דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פסים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פסים

עוגת פסים

(1)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: בני פרי
עוגת הביסקוויטים האהובה בגרסה מפתיעה.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
2  חבילות
גבינה לבנה 5% (500 גרם)
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל (80 גרם)
0.75  כוס
חלב
3  כפות
סוכר לבן
20 
פתי בר בטעם שוקולד מריר
40  גרם
שוקולד מריר מגורד
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר עד קבלת קרם יציב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הגבינות בתנועת קיפול לקרם.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוזגים את הקרם לתבנית ומשאירים 3 כפות קרם לציפוי העוגה.
  • שלב 4

    10 דקות
    מכניסים את הפתיבר לקרם עד תחתית התבנית (תבנית אינגליש קייק–סיליקון או חד פעמית בגודל 30 ס"מ) בצורת 5 טורים לאורך העוגה (בכל טור 4 פתיבר).
  • שלב 5

    0 דקות
    מורחים את הקרם הנותר ומיישרים בעזרת לקקן. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא כ-5 שעות.
  • שלב 6

    0 דקות
    כשמגישים הופכים את העוגה על מגש ומפשירים במקרר למשך שעה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגרדים את השוקולד המריר בעזרת פומפייה.
עוגת פסים

שלב 1 מתוך 7

מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר עד קבלת קרם יציב.

עוגת פסים

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הגבינות בתנועת קיפול לקרם.

עוגת פסים

שלב 3 מתוך 7

מוזגים את הקרם לתבנית ומשאירים 3 כפות קרם לציפוי העוגה.

עוגת פסים

שלב 4 מתוך 7

מכניסים את הפתיבר לקרם עד תחתית התבנית (תבנית אינגליש קייק–סיליקון או חד פעמית בגודל 30 ס"מ) בצורת 5 טורים לאורך העוגה (בכל טור 4 פתיבר).

עוגת פסים

שלב 5 מתוך 7

מורחים את הקרם הנותר ומיישרים בעזרת לקקן. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומכניסים למקפיא כ-5 שעות.

עוגת פסים

שלב 6 מתוך 7

כשמגישים הופכים את העוגה על מגש ומפשירים במקרר למשך שעה.

עוגת פסים

שלב 7 מתוך 7

מגרדים את השוקולד המריר בעזרת פומפייה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
פ פנינה

הייתה תקופה שהייתי מכינה את המתכון המון, טעים יאמייייי

מערכת בישולים

תודה, כיף לשמוע 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים