דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פצפוצי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פצפוצי שוקולד

עוגת פצפוצי שוקולד

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
עוגה בחושה, בלי הרבה עבודה, נהדרת לפסח ולשאר ימות השנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצים
1  כוס
סוכר לבן
1  שקית
אבקת אפייה
1  שקית
סוכר וניל
2  כפות
רום
1 
גרידת לימון לפי הטעם
5  כפות
קמח מצה
150  גרם
שוקולד מריר מגורר על פומפיה
0.5  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקציפים 5 חלבונים עם כוס סוכר עד קבלת קצב יציב ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת שמים: 5 חלמונים , א.אפיה ,סוכר וניל , שמן, רום, קליפת לימון מגוררת ו-125 גרם שוקולד מגורר. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את קצף החבלבונים לתערובת השוקולד, בכמה פעמים, ומקפלים בצורה עדינה. תוך כדי ערבוב מוסיפים 5 קפות קמח מצה עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מעל בצורה אחידה את השוקולד מגורר שנשאר.
  • שלב 5

    30 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
עוגת פצפוצי שוקולד

שלב 1 מתוך 5

מקציפים 5 חלבונים עם כוס סוכר עד קבלת קצב יציב ומבריק.

עוגת פצפוצי שוקולד

שלב 2 מתוך 5

בקערה נפרדת שמים: 5 חלמונים , א.אפיה ,סוכר וניל , שמן, רום, קליפת לימון מגוררת ו-125 גרם שוקולד מגורר. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

עוגת פצפוצי שוקולד

שלב 3 מתוך 5

מעבירים את קצף החבלבונים לתערובת השוקולד, בכמה פעמים, ומקפלים בצורה עדינה. תוך כדי ערבוב מוסיפים 5 קפות קמח מצה עד קבלת תערובת אחידה.

עוגת פצפוצי שוקולד

שלב 4 מתוך 5

יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ומפזרים מעל בצורה אחידה את השוקולד מגורר שנשאר.

עוגת פצפוצי שוקולד

שלב 5 מתוך 5

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד בשתי שניות

    עוגת שוקולד בשתי שניות

    40 דקות קל
  • עוגת גבינה לימונית הפוכה

    עוגת גבינה לימונית הפוכה

    30 דקות בינוני
  • ארטיק עוגת גבינה ולימון

    ארטיק עוגת גבינה ולימון

    10 דקות קל
  • עוגת גבינה פירורים לימונית

    עוגת גבינה פירורים לימונית

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים