דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פרג ולימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פרג ולימון

עוגת פרג ולימון

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגה בחושה וכל-כך קלה להכנה, חובה לכל אוהבי הפרג והלימון באשר הם!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
1  כוס
שמן קנולה
1.25  כוסות
סוכר לבן
0.5 
לימון סחוט ומגורר
100  גרם
פרג טחון
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לבחוש את כל המצרכים לפי הסדר.
  • שלב 2

    0 דקות
    לשמן תבנית אפיה בקוטר 26, ליצוק את הבלילה פנימה.
  • שלב 3

    25 דקות
    לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ-25 דקות .
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור ניתן להרטיב אותה בסירופ סוכר: לבשל 1 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים ומיץ מחצי לימון ולשפוך על העוגה שהיא חמה.
  • שלב 5

    1 דקות
    ניתן לקשט עם אבקת סוכר ופלחי לימון. *ניתן להמיר את השמן ב-200 גרם מחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
עוגת פרג ולימון

שלב 1 מתוך 5

לבחוש את כל המצרכים לפי הסדר.

עוגת פרג ולימון

שלב 2 מתוך 5

לשמן תבנית אפיה בקוטר 26, ליצוק את הבלילה פנימה.

עוגת פרג ולימון

שלב 3 מתוך 5

לאפות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות כ-25 דקות .

עוגת פרג ולימון

שלב 4 מתוך 5

לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור ניתן להרטיב אותה בסירופ סוכר: לבשל 1 כוס סוכר ו-1/2 כוס מים ומיץ מחצי לימון ולשפוך על העוגה שהיא חמה.

עוגת פרג ולימון

שלב 5 מתוך 5

ניתן לקשט עם אבקת סוכר ופלחי לימון. *ניתן להמיר את השמן ב-200 גרם מחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים