להקציף בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר במשך כ-5 דקות.
שלב 3
0 דקות
להוסיף את הביצים - כל פעם אחת, להמשיך להקציף ולהפסיק את פעולות המיקסר, כדי "לגרד" בעזרת מרית את התערובת מהקערה, להוסיף את גרידת הלימון ותמצית הוניל.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את השמנת החמוצה ואת הפרג ולערבל במהירות נמוכה כדקה.
שלב 5
0 דקות
להוסיף את הקמח התופח, לערבל במשך כחצי דקה, להמשיך ידנית עם מרית.
שלב 6
0 דקות
לצקת לתבנית אינגליש קייק רגילה באורך 35 ס"מ, (לא חד פעמית) ולפזר מעל את השוקולד צ'יפס.
שלב 7
45 דקות
לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
שלב 8
0 דקות
לצנן מעט.
שלב 9
0 דקות
להכין ציפוי שוקולד: בקערה חסינת חום במיקרו, להניח את השוקולד, שמנת, לחמם במשך כדקה. להוסיף את החמאה ולערבב היטב עד שנוצר ציפוי אחיד ומבריק. לצקת מעל העוגה.
שלב 10
0 דקות
לצנן ולהגיש.
שלב 1
מתוך
10
לחמם תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
10
להקציף בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר במשך כ-5 דקות.
שלב 3
מתוך
10
להוסיף את הביצים - כל פעם אחת, להמשיך להקציף ולהפסיק את פעולות המיקסר, כדי "לגרד" בעזרת מרית את התערובת מהקערה, להוסיף את גרידת הלימון ותמצית הוניל.
שלב 4
מתוך
10
להוסיף את השמנת החמוצה ואת הפרג ולערבל במהירות נמוכה כדקה.
שלב 5
מתוך
10
להוסיף את הקמח התופח, לערבל במשך כחצי דקה, להמשיך ידנית עם מרית.
שלב 6
מתוך
10
לצקת לתבנית אינגליש קייק רגילה באורך 35 ס"מ, (לא חד פעמית) ולפזר מעל את השוקולד צ'יפס.
שלב 7
מתוך
10
לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
שלב 8
מתוך
10
לצנן מעט.
שלב 9
מתוך
10
להכין ציפוי שוקולד: בקערה חסינת חום במיקרו, להניח את השוקולד, שמנת, לחמם במשך כדקה. להוסיף את החמאה ולערבב היטב עד שנוצר ציפוי אחיד ומבריק. לצקת מעל העוגה.
שלב 10
מתוך
10
לצנן ולהגיש.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1