דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פרג עסיסית בציפוי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פרג עסיסית בציפוי שוקולד

עוגת פרג עסיסית בציפוי שוקולד

(3)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיון צרור
עוגת פרג רכה ועסיסית, עם ציפוי שוקולד עשיר. כזו שכיף לקנח איתה ארוחה או לשתות עם הקפה.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
חמאה רכה (לא מומסת)
200  גרם
סוכר לבן (1 כוס)
3 
ביצה בטמפרטורת החדר
1  כפית
תמצית וניל
1  כפית
לימון
100  מיליליטר
שמנת חמוצה (1/2 גביע)
150  גרם
פרג (1/2 1 כוסות)
60  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג (6 כפות)
70  גרם
שוקולד צ'יפס (3/4 כוס) - אפשר גם יותר אם רוצים
150  גרם
שוקולד מריר
150  מיליליטר
שמנת מתוקה
20  גרם
חמאה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    5 דקות
    להקציף בעזרת וו גיטרה את החמאה והסוכר במשך כ-5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את הביצים - כל פעם אחת, להמשיך להקציף ולהפסיק את פעולות המיקסר, כדי "לגרד" בעזרת מרית את התערובת מהקערה, להוסיף את גרידת הלימון ותמצית הוניל.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את השמנת החמוצה ואת הפרג ולערבל במהירות נמוכה כדקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף את הקמח התופח, לערבל במשך כחצי דקה, להמשיך ידנית עם מרית.
  • שלב 6

    0 דקות
    לצקת לתבנית אינגליש קייק רגילה באורך 35 ס"מ, (לא חד פעמית) ולפזר מעל את השוקולד צ'יפס.
  • שלב 7

    45 דקות
    לאפות בחום של 180 מעלות במשך כ-45 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    לצנן מעט.
  • שלב 9

    0 דקות
    להכין ציפוי שוקולד: בקערה חסינת חום במיקרו, להניח את השוקולד, שמנת, לחמם במשך כדקה. להוסיף את החמאה ולערבב היטב עד שנוצר ציפוי אחיד ומבריק. לצקת מעל העוגה.
  • שלב 10

    0 דקות
    לצנן ולהגיש.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ס סילבי

מאוד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים