דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פרג שכבות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פרג שכבות

עוגת פרג שכבות

(0)
40 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: ג'ובני אסתר
שלוש שכבות שיחד מרכיבות עוגה עשירה ורבת טעמים ומרקמים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2 
חלמון
0.25  כוס
סוכר לבן
1  שקית
סוכר וניל
1  חבילה
חמאה 200 גרם
1.5  כוסות
פרג
1  כוס
סוכר לבן
2  כפות
דבש
2  כוסות
חלב
2  כפות
פתיבר קלאסי
2  כפות
אגוזי מלך קצוצים
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את בסיס העוגה. מנפים את הקמח ומוסיפים את הסוכר, הווניל והחמאה המומסת בצירוף החלבונים ועם קורט מלח. מערבבים קלות ומותחים על גבי תבנית עגולה.
  • שלב 2

    5 דקות
    אופים את שכבת הבסיס במשך 5 דקות בחום בינוני (170 מעלות).
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את השכבה השנייה: מבשלים בסיר כוס חלב, פרג וכוס סוכר. כשהתערובת רותחת, להנמיך האש ולהוסיף את פירורי הביסקוויטים. לכבות את הלהבה, לצנן מעט ולהוסיף את הדבש והאגוזים הקצוצים.
  • שלב 4

    20 דקות
    יוצקים את שכבת הפרג על גבי שכבת הבסיס האפויה למחצה. אופים את שתי השכבות במשך 20 דקות בחום בינוני. יש להוציא את התבנית מהתנור לאחר שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכינים את שכבת הציפוי: מניחים בקערת המיקסר כוס חלב ואבקת פודינג וניל אסם ומערבבים עד לקבלת קרם עדין וחלק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מצפים את העוגה המצוננת בקרם הווניל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים