דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פרורים אפויה עם קרם וניל

עוגת פרורים אפויה עם קרם וניל

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: הלמר לידיה
עוגת פירורים מתוקה וטעימה עם קרם וניל משגע. עוגה שהאורחים לא ירצו להפסיק לאכול

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.25  חבילות
מרגרינה
2 
ביצה
3  שקיות
סוכר וניל
1  שקית
אבקת אפייה
3.5  כוסות
קמח לבן
0.75  חבילה
מרגרינה
0.75  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
3  שקיות
סוכר וניל
2  גביעים
שמנת חמוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    50 דקות
    את שליש הבצק שנותר מכניסים לתבנית ומשטחים לעובי דק עד כמה שניתן (עובי ביסקוויט), ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-50 דקות עד לקבלת גוון חום-זהבהב, ומקררים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לקערת מערבל מכניסים ומקציפים יחדיו את כל המוצרים, למעט 2 גביעי השמנת, אותם יש להוסיף לקראת הסוף. ממשיכים בהקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    שופכים לקערה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק פריך (בצק לא דביק ,שניתן להסירו מהיד מבלי להזדקק לקמח).
  • שלב 4

    20 דקות
    בעזרת כף, משטחים כשני שליש מכמות הבצק בתבנית רגילה של תנור האפייה, ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים להתקררות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים בצורה אחידה את הקרם על הבצק שבתבנית הראשונה,
  • שלב 7

    0 דקות
    לוקחים את הבצק של הפירורים, מפוררים אותו לגודל שווה ואחיד ומפזרים מעל הקרם.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכניסים למקרר.
עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 1 מתוך 8

את שליש הבצק שנותר מכניסים לתבנית ומשטחים לעובי דק עד כמה שניתן (עובי ביסקוויט), ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-50 דקות עד לקבלת גוון חום-זהבהב, ומקררים.

עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 2 מתוך 8

לקערת מערבל מכניסים ומקציפים יחדיו את כל המוצרים, למעט 2 גביעי השמנת, אותם יש להוסיף לקראת הסוף. ממשיכים בהקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.

עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 3 מתוך 8

שופכים לקערה את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק פריך (בצק לא דביק ,שניתן להסירו מהיד מבלי להזדקק לקמח).

עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 4 מתוך 8

בעזרת כף, משטחים כשני שליש מכמות הבצק בתבנית רגילה של תנור האפייה, ואופים בחום של 175 מעלות למשך כ-20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.

עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 5 מתוך 8

מוציאים להתקררות.

עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 6 מתוך 8

מורחים בצורה אחידה את הקרם על הבצק שבתבנית הראשונה,

עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 7 מתוך 8

לוקחים את הבצק של הפירורים, מפוררים אותו לגודל שווה ואחיד ומפזרים מעל הקרם.

עוגת  פרורים אפויה עם קרם  וניל

שלב 8 מתוך 8

מכניסים למקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים