דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה

עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה

(0)
85 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שני עמיחי
עוגה קלה להכנה בטעם קרמל עם המרכיב המפתיע: פתיתים!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיתים אפויים קוסקוס
750  מיליליטר
חלב
1  מקל
תמצית וניל
80  גרם
חמאה
200  מיליליטר
שמנת מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את החלב עם הוניל לסף רתיחה. מוסיפים את הפתיתים. מרתיחים את החלב עם הפתיתים, מכבים את האש, מכסים ובוחשים מידי פעם. מצננים. מסננים אך משאירים מעט מהחלב עם הפתיתים.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תבנית. במחבת רחבה ממיסים את הסוכר במתינות, מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות תוך כדי ערבוב תמידי. כשהאמולסיה מוכנה שופכים מעט ממנה לתחתית התבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את השמנת לקרמל הרותח בזהירות.
  • שלב 4

    0 דקות
    טורפים 2 ביצים ומוסיפים לפתיתים. את תערובת הפתיתים שופכים לתבנית ומעליה שופכים את הקרמל.
  • שלב 5

    50 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך 50 דקות עד שהעוגה לחה אך יציבה. מצננים מעט והופכים בזהירות.
עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה

שלב 1 מתוך 5

מחממים את החלב עם הוניל לסף רתיחה. מוסיפים את הפתיתים. מרתיחים את החלב עם הפתיתים, מכבים את האש, מכסים ובוחשים מידי פעם. מצננים. מסננים אך משאירים מעט מהחלב עם הפתיתים.

עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה

שלב 2 מתוך 5

משמנים תבנית. במחבת רחבה ממיסים את הסוכר במתינות, מוסיפים את החמאה בחתיכות קטנות תוך כדי ערבוב תמידי. כשהאמולסיה מוכנה שופכים מעט ממנה לתחתית התבנית.

עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה

שלב 3 מתוך 5

מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים את השמנת לקרמל הרותח בזהירות.

עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה

שלב 4 מתוך 5

טורפים 2 ביצים ומוסיפים לפתיתים. את תערובת הפתיתים שופכים לתבנית ומעליה שופכים את הקרמל.

עוגת פתיתים מקורמלים הפוכה

שלב 5 מתוך 5

מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך 50 דקות עד שהעוגה לחה אך יציבה. מצננים מעט והופכים בזהירות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים