דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קדאיף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קדאיף

עוגת קדאיף

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה סיגלית
איזה פינוק: שכבות של שערות קדאיף, קרם וניל, צימוקים ביין ופיצוחים

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
שערות קדאיף
200  גרם
חמאה רגילה
500  גרם
גבינה לבנה רכה 5%
1  חבילה
שמנת מתוקה
0.5  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2  כפות
קורנפלור
2  כפות
אבקת סחלב
2  כפיות
תמצית וניל
1  פחית
חלב מרוכז ממותק
1  כוס
צימוקים
0.5  כוס
יין אדום
0.5  כוס
חלב
0.5  כוס
אגוזי מלך קצוצים גס
0.5  כוס
פיסטוק קצוצים גס , לא חובה
1 
אבקת סוכר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להפריד את שערות הקדאיף.
  • שלב 2

    0 דקות
    להמיס חמאה במיקרוגל.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשפוך את החמאה על השיערות קדאיף ולצפותם בחמאה תוך כדי הפרדתם אחד מהשני.
  • שלב 4

    0 דקות
    לשטח את התערובת ב-2 תבניות חד פעמיות ולאפות עד ששערות הקדאיף מזהיבות.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוציא מהתנור ולצנן.
  • שלב 6

    0 דקות
    להשרות את הצימוקים ביין.
  • שלב 7

    0 דקות
    להקציף בקערת מערבל את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל, אבקת הסחלב, הקורנפלור והחלב.
  • שלב 8

    5 דקות
    להוסיף לתערובת את הגבינה, תמצית הווניל והחלב המרוכז. *ניתן להמיר את תמצית הווניל בשקית סוכר וניל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 9

    0 דקות
    למרוח את התערובת על אחת מתבניות שערות הקדאיף.
  • שלב 10

    0 דקות
    לזרות מעל את הצימוקים שהושרו ביין ומעליהם את האגוזים הטחונים ואת הפיסטוקים הטחונים.
  • שלב 11

    0 דקות
    לפורר מעט ובעדינות את שערות הקדאיף ולפזר מעל האגוזים.
  • שלב 12

    0 דקות
    לזרות מעל אבקת סוכר, לכסות את העוגה ברדיד אלומיניום ולצנן במקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    30 דקות קל
  • עוגת שכבות מרעננת

    עוגת שכבות מרעננת

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים