דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קדאיף וקרם וניל
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קדאיף וקרם וניל

עוגת קדאיף וקרם וניל

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
שערות קדאיף דקיקות במקום בצק, קרם וניל ושוב שערות קדאיף. העוגה טעימה טעימה, קלה ומנסיון - מתחסלת מהר

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
שערות קדאיף
200  גרם
חמאה
0.75  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
אגוזי פקאן מסוכרים
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את החמאה/מרגרינה במחבת, מוסיפים את הסוכר, את האגוזים ומטגנים קלות עד שהסוכר נמס, מוסיפים את האטריות ומטגנים עד להזהבה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים שמנת המתוקה ופודינג לקרם אחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים בתבנית מלבנית (אני השתמשתי בחד פעמית) 3/4 מעיסת האטריות, עליה מורחים קרם פודינג ועל זה מפזרים את ה-1/4 הנותר מהאטריות.
  • שלב 4

    1 דקות
    מצננים במקרר מספר שעות. ניתן להמיר את השמנת המתוקה לצמחית, את החמאה במרגרינה ואת אגוזי הפקאן באגוזי מלך, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
עוגת קדאיף וקרם וניל

שלב 1 מתוך 4

ממיסים את החמאה/מרגרינה במחבת, מוסיפים את הסוכר, את האגוזים ומטגנים קלות עד שהסוכר נמס, מוסיפים את האטריות ומטגנים עד להזהבה.

עוגת קדאיף וקרם וניל

שלב 2 מתוך 4

מקציפים שמנת המתוקה ופודינג לקרם אחיד.

עוגת קדאיף וקרם וניל

שלב 3 מתוך 4

משטחים בתבנית מלבנית (אני השתמשתי בחד פעמית) 3/4 מעיסת האטריות, עליה מורחים קרם פודינג ועל זה מפזרים את ה-1/4 הנותר מהאטריות.

עוגת קדאיף וקרם וניל

שלב 4 מתוך 4

מצננים במקרר מספר שעות. ניתן להמיר את השמנת המתוקה לצמחית, את החמאה במרגרינה ואת אגוזי הפקאן באגוזי מלך, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים