המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש להפריד את איטריות הקדאיף לפני השימוש, ולא להשאיר אותן חשופות שלא יתייבשו.
בסיר או מחבת עמוקה (באש נמוכה), נניח את החמאה עד שתימס (נגביר מעט את האש), נוסיף איטריות קדאיף, סוכר, ואגוזים ונערבב עד שהאטריות יהיו זהובות וקריספיות. נסגור את האש ונחכה שיתקררו.
נקציף במיקסר שמנת, חלב ופודינג עד לקבלת קרם יציב (לשים לב לא להקציף יותר מדי).
הרכבת המנה: בתבנית או פיירקס בגודל 23 ס"מ X 30 ס"מ, נניח מחצית מכמות האטריות, על האטריות בעזרת כף נעביר את הקרם.
על שכבת הקרם נניח את יתרת האטריות.
יש לסגור בניילון נצמד ולהעביר למקרר. עדיף לאכול תוך יומיים, אח"כ האיטריות יאבדו מהקריספיות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0