המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב מרגרינה, 4 כפות סוכר, 4 חלמונים ואת הקמח התופח יחד ולהכין בצק רך.
לשמן תבנית ולשטח את הבצק בתבנית. ניתן לרדד את הבצק וכשמשטחים בתבנית להמשיך לשטח עם היד בתוך התבנית.
לחורר מעט את הבצק ולאפות בחום של 190 מעלות כ- 15 דקות או עד קבלת צבע זהוב בהיר.
מקציפים לקצף קשה 4 חלבונים וכוס סוכר. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים את הקצף.
מכניסים לתנור בחום נמוך כ-75 דקות.
להוציא מהתנור, להרים את הנייר, להפוך על מגבת בזהירות ומיד לקלף את הנייר מהקצף (אם נשבר מעט מהפינות לא נורא - אפשר לסדר כששמים על הקצפת).
להקציף שמנת מתוקה לקצפת. לאחר שתחתית העוגה התקררה, לשטח מעליה את הקצפת. להרים בשתי ידיים את הקצף האפוי ולהניח מעל.
לקשט את הקצף האפוי עם סירופ שוקולד (מבקבוק) בצורת קשקוש.
להגשה לחתוך לריבועים, להרים עם מרית מתכת ולשים בצלחת.
מקציפים את השמנת המתוקה. כשהיא מתחילה להתקשות, מוסיפים את הנס ו-3 כפות סוכר וממשיכים להקציף לקצפת קשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0