-
שלב 1
0 דקות
לשים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה, כ-8 דק' לקבלת בצק רך וחלק.
-
שלב 2
0 דקות
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה להתפחה (הבצק לא יתפח משמעותית). לחילופין, אפשר להתפיח מחוץ למקרר כשעתיים וחצי-שלוש, עד להכפלת הנפח. הבצק יהיה רך מאוד לפני ההתפחה וזה בסדר. בתום ההתפחה הוא יהיה נוח לעבודה.
-
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים, סוכר ודבש לקצף לבן סמיך מאוד ויציב.
-
שלב 4
0 דקות
מערבלים חמאה, אינסטנט פודינג, תמצית וניל ושקדים בקערת מיקסר נקייה עם וו גיטרה לתערובת קרמית. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הקרמית.
-
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים 2 תבניות אינגליש קייק.
-
שלב 6
0 דקות
חוצים את הבצק על משטח מקומח ומרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ וגודל 30X40 ס"מ. מורחים על כל מלבן מחצית מהמלית ומגלגלים לגלילה. חוצים כל גלילה לשניים לאורכה ומלפפים את שני החצאים לבורג.
-
שלב 7
0 דקות
מניחים כל עוגה בתבנית ומתפיחים כ-30 דק' להכפלת הנפח. מפזרים מעל שקדים פרוסים.
-
שלב 8
0 דקות
אופים כ-30 דקות עד שהעוגות זהובות בצורה יפה והבצק אפוי גם בפנים.
-
שלב 9
0 דקות
מצננים ומפזרים אבקת סוכר. שומרים מכוסה מחוץ למקרר יומיים. אפשר להקפיא אחרי האפייה, להפשיר ולחמם בתנור חם לפני ההגשה.
-
שלב 10
1 דקות
לגרסת פרווה - המירו את החמאה במרגרינה ואת השמנת החמוצה בקרם קוקוס, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
כתוב ביקורת