דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת קרם גבינה ודובדבנים טריים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת קרם גבינה ודובדבנים טריים

עוגת קרם גבינה ודובדבנים טריים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
עוגה כיפית, טעימה ונפלאה על בסיס בצק פריך, עם מלית שמנת וגבינה בניחוח ווניל והדובדבן שבקצפת - מחית דובדבנים שמכינים מדובדבנים טריים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה רכה
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.33  כוס
אבקת סוכר
2 
חלמון
250  גרם
גבינה לבנה 5%
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  גביע
שמנת חמוצה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0.5  כוס
חלב
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
250  גרם
דובדבנים מגולענים
4  כפיות
סוכר לבן
2  כפות
קורנפלור
0.5  כוס
מים או יותר, לפני הצורך
0.5 
לימון סחוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל חומרי הבסיס עם מזלג עד לקבלת פירורים בלבד (לא ללוש בידיים).
  • שלב 3

    20 דקות
    משטחים את הפירורים על תבנית אפיה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים מהתנור ומצננים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכנת המלית מערבבים בקערה גבינה, שמנת חמוצה, סוכר ותמצית וניל עם כף עד שלא מרגישים את הסוכר.
  • שלב 6

    0 דקות
    בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חצי כוס חלב ואינסטנט פודינג ווניל לקרם יציב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים את שני הקרמים, אפשר במיקסר, עד לקבלת מרקם אחיד, שופכים את הקרם על גבי הבסיס שהתקרר ומכניסים למקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    הכנת מחית הדובדבנים: שמים את הדובדבנים המגולענים (רצוי לעשות את הגלעון עם כפפות כי זה מלכלך), בקלחת, מוסיפים את המים, הסוכר והלימון מביאים לרתיחה על אש קטנה.
  • שלב 9

    0 דקות
    בקערית קטנה מדללים את הקורנפלור במעט מים קרים עד שאין גושים, מוסיפים את הקורנפלור לתערובת הדובדבנים תוך כדי בחישה עד שהתערובת מסמיכה, להוריד מהאש ולהניח לקירור.
  • שלב 10

    0 דקות
    לאחר שהמחית קרה מורחים אותה על הקרם בצורה אחידה.
  • שלב 11

    0 דקות
    רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים