המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב הכל ולהרתיח.
מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצף קשה.
פורסים את העוגה לשלוש.
מרטיבים שכבה ראשונה בסירופ.
בעזרת שני שקי זילוף אחד לקצפת והשני לריבת חלב מזלפים טבעות של קצפת וריבה כמו לוח קליעה למטרה. עיגול קצפת ועיגול ריבת חלב. אם קשה לזלף את הריבת חלב, לרכך במיקרו ל2-3 שניות.
מניחים מעל את השכבה השניה של העוגה וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.
מכסים בשכבה שלישית ומרטיבים גם בסירופ.
מורחים את יתרת הקרם ומקשטים כראות עיניכם.
מקררים היטב את העוגה לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0