דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת ריבת חלב עם אגסים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת ריבת חלב עם אגסים

עוגת ריבת חלב עם אגסים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מעבר ליופי הבלתי שאינו מוטל בספק יש לה גם הרבה אופי מתוק ומתובל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
פתיבר קלאסי
150  גרם
חמאה מומסת
5  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
קינמון טחון
6 
אגס קלופים וחצויים ללא גרעינים
2  כוסות
יין אדום
1  כוס
סוכר לבן
1  מקל
קינמון טחון (אם רוצים)
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב
1  כוס
חלב
2  מיכלים
שמנת מתוקה
2  כפות
קקאו לקישוט (אם רוצים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות). משמנים את תבנית עגולה 26 ס"מ ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים את הפתי בר למעבד מזון מפעילים כדקה עד שמתקבלים פירורים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה את פירורי הפתי בר, החמאה, הקינמון והסוכר עד תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לתחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים לתנור ל-10 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים ומצננים במקרר עד לשימוש.
  • שלב 6

    0 דקות
    בסיר בינוני מרתיחים אגסים, יין אדום, סוכר ומקל קינמון. יוצקים מים עד לכיסוי האגסים ומביאים לרתיחה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים לאש בינונית ומבשלים 20 דקות נוספות או עד שהאגס מתרכך לגמרי.
  • שלב 8

    0 דקות
    מצננים כ-15 דק' בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר עם הנוזלים לפחות שעה לפני השימוש. (מומלץ להכין יום לפני ולשמור לילה במקרר).
  • שלב 9

    0 דקות
    מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה.
  • שלב 10

    0 דקות
    מכינים את האינסטנט פודינג ריבת חלב לפי הוראות ההכנה ע"ג האריזה. מקפלים בעדינות את הקצפת לאינסטנט פודינג עד שמתקבל מוס אחיד ללא גושים. מצננים במקרר עד לשימוש.
  • שלב 11

    0 דקות
    בסיר קטן מרתיחים על אש גבוהה כוס מנוזל האגסים, עד שחצי מהנוזל מתאדה, כ-4 דקות. מתקבל סירופ אדום מרוכז.
  • שלב 12

    0 דקות
    מברישים את בסיס העוגה בסירופ האדום. מסדרים את חצאי האגסים על תחתית העוגה. יוצקים מעל את המוס ומישרים את פני העוגה בעזרת מרית.
  • שלב 13

    0 דקות
    מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
  • שלב 14

    0 דקות
    להגשה מסננים קקאו מעל העוגה.
עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 1 מתוך 14

מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות). משמנים את תבנית עגולה 26 ס"מ ומניחים בצד.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 2 מתוך 14

מכניסים את הפתי בר למעבד מזון מפעילים כדקה עד שמתקבלים פירורים.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 3 מתוך 14

מערבבים בקערה את פירורי הפתי בר, החמאה, הקינמון והסוכר עד תערובת אחידה.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 4 מתוך 14

מעבירים לתחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים לתנור ל-10 דקות.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 5 מתוך 14

מוציאים ומצננים במקרר עד לשימוש.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 6 מתוך 14

בסיר בינוני מרתיחים אגסים, יין אדום, סוכר ומקל קינמון. יוצקים מים עד לכיסוי האגסים ומביאים לרתיחה.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 7 מתוך 14

מעבירים לאש בינונית ומבשלים 20 דקות נוספות או עד שהאגס מתרכך לגמרי.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 8 מתוך 14

מצננים כ-15 דק' בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר עם הנוזלים לפחות שעה לפני השימוש. (מומלץ להכין יום לפני ולשמור לילה במקרר).

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 9 מתוך 14

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה במהירות גבוהה עד לקבלת קצפת יציבה.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 10 מתוך 14

מכינים את האינסטנט פודינג ריבת חלב לפי הוראות ההכנה ע"ג האריזה. מקפלים בעדינות את הקצפת לאינסטנט פודינג עד שמתקבל מוס אחיד ללא גושים. מצננים במקרר עד לשימוש.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 11 מתוך 14

בסיר קטן מרתיחים על אש גבוהה כוס מנוזל האגסים, עד שחצי מהנוזל מתאדה, כ-4 דקות. מתקבל סירופ אדום מרוכז.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 12 מתוך 14

מברישים את בסיס העוגה בסירופ האדום. מסדרים את חצאי האגסים על תחתית העוגה. יוצקים מעל את המוס ומישרים את פני העוגה בעזרת מרית.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 13 מתוך 14

מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.

עוגת ריבת חלב עם אגסים

שלב 14 מתוך 14

להגשה מסננים קקאו מעל העוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים