להכנת בלילת העוגה:
בקערה גדולה של מיקסר שמים 3 ביצים ומקציפים עד לקבל תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים ½ כוס (110 מ"ל) שמן, ו ½ כוס (80 מ"ל) חלב וממשיכים לערבל עד להטמעת הנוזלים.
מוסיפים את תוכן השקית של תערובת העוגה ומקציפים עד לקבלת בלילת עוגה אחידה.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים לתערובת פרוסות משתי בננות.
מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת.
שלב 3
2 דקות
נועצים את פרוסות הבננה השלישית מעל ומפזרים את אגוזי המלך הקצוצים.
שלב 4
40 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
שלב 5
5 דקות
להכנת הגנאש:
מביאים את השמנת לסף רתיחה בסיר תוך כדי ערבוב תמידי, מסירים מהאש ומכניסים את השוקולד המריר. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
חותכים את העוגה למנות בעזרת סכין ושופכים את הגאנש מעל בצורה שווה ואחידה.
אפשר לפזר מלמעלה, קוסקוס, סוכריות, אגוזים קצוצים ואף בננות מיובשות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0