דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד בציפוי מרנג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד בציפוי מרנג

עוגת שוקולד בציפוי מרנג

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
בדרך כלל צריך לאפות מרנג (נשיקות קצף) כמה וכמה שעות בחום נמוך כדי שהוא יתייבש כראוי. כאן מסתפקים ב-70 דקות וזה מספיק בהחלט: המרנג מתקבל יבש, פריך ומתנפץ בפה.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה מופרדות
2  כוסות
סוכר לבן
50  גרם
חמאה
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
קקאו
0.5  כוס
קוקוס טחון
1  גביע
שמנת חמוצה
1  כוס
חלב
1  כף
תמצית וניל
100  גרם
שוקולד מריר קצוץ דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    3 דקות
    מכינים מרנג: מקציפים את חמשת החלבונים ושלושת רבעי כוס סוכר במיקסר כ-3 דקות, עד לקבלת קצף נוקשה מאוד ויציב. מעבירים לקערה וממשיכים בהכנת העוגה בקערת המיקסר ללא צורך לשטוף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכניסים לקערת המיקסר את כל מרכיבי העוגה הנותרים ומערבלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס"מ. מורחים שליש מכמות המרנג על ההיקף הפנימי של התבנית (אבל לא על התחתית). יוצקים את תערובת העוגה פנימה ומכסים במרנג הנותר.
  • שלב 5

    70 דקות
    אופים כ-70 דקות, עד שהמרנג יבש לגמרי (הוא קצת נסדק, וזה בסדר) ובצבע בז'.
עוגת שוקולד בציפוי מרנג

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור ל-180 מעלות.

עוגת שוקולד בציפוי מרנג

שלב 2 מתוך 5

מכינים מרנג: מקציפים את חמשת החלבונים ושלושת רבעי כוס סוכר במיקסר כ-3 דקות, עד לקבלת קצף נוקשה מאוד ויציב. מעבירים לקערה וממשיכים בהכנת העוגה בקערת המיקסר ללא צורך לשטוף.

עוגת שוקולד בציפוי מרנג

שלב 3 מתוך 5

מכניסים לקערת המיקסר את כל מרכיבי העוגה הנותרים ומערבלים.

עוגת שוקולד בציפוי מרנג

שלב 4 מתוך 5

משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס"מ. מורחים שליש מכמות המרנג על ההיקף הפנימי של התבנית (אבל לא על התחתית). יוצקים את תערובת העוגה פנימה ומכסים במרנג הנותר.

עוגת שוקולד בציפוי מרנג

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-70 דקות, עד שהמרנג יבש לגמרי (הוא קצת נסדק, וזה בסדר) ובצבע בז'.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים