דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
עוגת שוקולד עשירה, מעליה קרם קפה ומעל קרם וניל. מקשטים בקרם שוקולד ואגוזים גרוסים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
קמח לבן
5  גרם
אבקת אפייה
1  כוס
אבקת שוקו ללא סוכר
1  כף
קקאו
1  כוס
שמן קנולה
3  מיכלים
שמנת מתוקה
5 
ביצה
2  כפות
תמצית וניל
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  כוס
חלב
100  גרם
שוקולד מריר
50  גרם
אגוזי מלך גרוסים
1 
תאנה לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים לקערה את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה, שוקולית וקקאו. לערבב את המצרכים.
  • שלב 2

    0 דקות
    לצקת לקערה שמן, מיכל שמנת מתוקה, 5 ביצים ותמצית וניל. לערבב עד קבלת מרקם אחיד וחלק. לצקת את הבלילה לתבנית מלבנית משומנת.
  • שלב 3

    45 דקות
    להכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות ולאפות במשך כ- 45 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוציא את העוגה מהתנור ולהניח לה להתקרר לטמפרטורת החדר.
  • שלב 5

    0 דקות
    לערבב בכוס 2 כפות ברנדי. לצקת לכוס מים עד גובה מחצית הכוס. להרטיב את העוגה עם חצי כוס המים עם הברנדי בעזרת כפית.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים לקערת המיקסר 1.75 מכלי שמנת מתוקה ומערבלים עד שהמרקם הופך למעט סמיך. מוסיפים לקערה את פודינג הוניל ויוצקים את כוס החלב. ממשיכים לערבל עד קבלת קרם יציב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים מחצית מהקרם לקערה נפרדת. למחצית הקרם שבקערת המערבל מוסיפים כפית גדושה קפה נמס ומערבבים עד שמתקבל קרם בטעם מוקה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מורחים את קרם המוקה על העוגה שהרטבנו.
  • שלב 9

    0 דקות
    מעל קרם המוקה מורחים את קרם הווניל שהנחנו בצד.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחממים במיקרוגל 1/4 כוס שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד מריר במשך כדקה אחת עד המסה מוחלטת של השוקולד. מערבבים היטב, עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 11

    0 דקות
    מפזרים מעל הקרם את אגוזי המלך הגרוסים.
  • שלב 12

    0 דקות
    מכניסים את בלילת השוקולד למזלף עם פיה דקה ומקשטים את העוגה.
  • שלב 13

    0 דקות
    חוצים תאנה בשלה ומניחים על העוגה לקישוט.
  • שלב 14

    0 דקות
    מכסים ומכניסים את העוגה למקרר. מצננים במשך כ- 3 שעות לפני ההגשה.
עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 1 מתוך 14

מעבירים לקערה את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה, שוקולית וקקאו. לערבב את המצרכים.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 2 מתוך 14

לצקת לקערה שמן, מיכל שמנת מתוקה, 5 ביצים ותמצית וניל. לערבב עד קבלת מרקם אחיד וחלק. לצקת את הבלילה לתבנית מלבנית משומנת.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 3 מתוך 14

להכניס לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות ולאפות במשך כ- 45 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 4 מתוך 14

להוציא את העוגה מהתנור ולהניח לה להתקרר לטמפרטורת החדר.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 5 מתוך 14

לערבב בכוס 2 כפות ברנדי. לצקת לכוס מים עד גובה מחצית הכוס. להרטיב את העוגה עם חצי כוס המים עם הברנדי בעזרת כפית.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 6 מתוך 14

יוצקים לקערת המיקסר 1.75 מכלי שמנת מתוקה ומערבלים עד שהמרקם הופך למעט סמיך. מוסיפים לקערה את פודינג הוניל ויוצקים את כוס החלב. ממשיכים לערבל עד קבלת קרם יציב.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 7 מתוך 14

מוציאים מחצית מהקרם לקערה נפרדת. למחצית הקרם שבקערת המערבל מוסיפים כפית גדושה קפה נמס ומערבבים עד שמתקבל קרם בטעם מוקה.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 8 מתוך 14

מורחים את קרם המוקה על העוגה שהרטבנו.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 9 מתוך 14

מעל קרם המוקה מורחים את קרם הווניל שהנחנו בצד.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 10 מתוך 14

מחממים במיקרוגל 1/4 כוס שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד מריר במשך כדקה אחת עד המסה מוחלטת של השוקולד. מערבבים היטב, עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 11 מתוך 14

מפזרים מעל הקרם את אגוזי המלך הגרוסים.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 12 מתוך 14

מכניסים את בלילת השוקולד למזלף עם פיה דקה ומקשטים את העוגה.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 13 מתוך 14

חוצים תאנה בשלה ומניחים על העוגה לקישוט.

עוגת שוקולד בשתי שכבות קרם

שלב 14 מתוך 14

מכסים ומכניסים את העוגה למקרר. מצננים במשך כ- 3 שעות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים