דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד גאונית עם פתיבר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד גאונית עם פתיבר

עוגת שוקולד גאונית עם פתיבר

(7)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של גיל חובב לעוגת שוקולד, שאת הבצק מכינים מפתיבר, תיהנו!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
חמאה
1  כוס
סירופ מייפל
200  גרם
שוקולד מריר
1  כף
תמצית וניל
150  גרם
פתי בר שוקו
200  גרם
אגוזי מלך קלופים
3 
ביצה
50  גרם
חמאה
1  כוס
חלב
200  גרם
פתי בר שוקו מרוסקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את החמאה והחלב בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ובוחשים פנימה 200 גרם פתי בר מרוסקים. מאחדים ומשטחים על תבנית (עגולה בקוטר 26 ס"מ, או מרובעת).
  • שלב 2

    0 דקות
    מתיכים את החמאה באותו הסיר בו הכנו את הבצק (אין צורך לשטוף). מוסיפים את המייפל והווניל, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד, מחכים 5 דקות, מערבבים, ואז מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה עם ערבוב נמרץ.
  • שלב 3

    0 דקות
    טוחנים את האגוזים והביסקוויטים יחד במעבד מזון לפירורים גסים, ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את הקרם לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות 30 דקות. בתיאבון!
עוגת שוקולד גאונית עם פתיבר

שלב 1 מתוך 4

שמים את החמאה והחלב בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ובוחשים פנימה 200 גרם פתי בר מרוסקים. מאחדים ומשטחים על תבנית (עגולה בקוטר 26 ס"מ, או מרובעת).

עוגת שוקולד גאונית עם פתיבר

שלב 2 מתוך 4

מתיכים את החמאה באותו הסיר בו הכנו את הבצק (אין צורך לשטוף). מוסיפים את המייפל והווניל, מערבבים היטב ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד, מחכים 5 דקות, מערבבים, ואז מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה עם ערבוב נמרץ.

עוגת שוקולד גאונית עם פתיבר

שלב 3 מתוך 4

טוחנים את האגוזים והביסקוויטים יחד במעבד מזון לפירורים גסים, ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב.

עוגת שוקולד גאונית עם פתיבר

שלב 4 מתוך 4

יוצקים את הקרם לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות 30 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אודל יגר

משהו משהו

א אלמוני

יצא אחלה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • עוגיות
  • יום הולדת
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים