דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד חגיגית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד חגיגית

עוגת שוקולד חגיגית

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגת שוקולד עשירה, שמתאימה לימי הולדת ולכל ארוחה וחגיגה. 3 שכבות של שוקולד עם קישוט של שבבי שוקולד תוצרת בית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
75  גרם
שוקולד מריר
6 
חלמון
2  כפות
אבקת סוכר
5  טיפות
תמצית וניל
2  כפות
שמן קנולה
1  כף
תמצית רום
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
150  גרם
שקדים פרוסים טחונים דק
6 
חלמון
1  קורט
מלח גס
0.75  כוס
סוכר לבן
2  מיכלים
שמנת מתוקה
300  גרם
שוקולד מריר
0.33  כוס
ליקר
100  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יש להכין את המלית כ-8 שעות לפני הכנת העוגה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים בקערה מעל סיר אדים או במכשיר המיקרו.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים את התבנית ומרפדים בנייר אפייה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים עם אבקת סוכר ותמצית הווניל תוך כדי טפטוף השמן, עד קבלת קציפה בהירה ואוורירית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מבליעים את השוקולד המומס ואת הרום בקציפת החלמונים, תוך כדי הקצפה איטית מאוד.
  • שלב 7

    0 דקות
    בכלי נפרד מערבבים את הקמח ואת השקדים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם המלח והסוכר לקצף יציב ומבריק.
  • שלב 9

    0 דקות
    מבליעים את החלמונים עם השוקולד בקצף החלבונים ומוסיפים את הקמח והשקדים בתנועות קיפול.
  • שלב 10

    30 דקות
    יוצקים לתבנית, אופים בתנור 30 דקות ומצננים.
  • שלב 11

    0 דקות
    הכנת המלית: שמים את השמנת בסיר ומביאים לרתיחה. מסירים מהלהבה. מוסיפים את השוקולד, מערבבים היטב עד להמסה, מצננים ומשהים 6-8 שעות במקרר.
  • שלב 12

    0 דקות
    מקציפים את קרם השוקולד עד קבלת קציפה קלה ואוורירית.
  • שלב 13

    0 דקות
    חוצים את הטורט ומרטיבים כל חצי בליקר.
  • שלב 14

    0 דקות
    משטחים חצי מכמות הקרם על מחצית העוגה, מכסים בחצי השני של העוגה ומצפים אותה מלמעלה ומהצדדים ביתרת הקרם.
  • שלב 15

    0 דקות
    לקישוט: ממיסים את השוקולד, יוצקים על משטח שיש שכבה דקה, מצננים, ובעזרת סכין חדה מגררים שבבים-שבבים ומפזרים אותם על העוגה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים