דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד לייט ללא גלוטן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד לייט ללא גלוטן

עוגת שוקולד לייט ללא גלוטן

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירי שגיב
עוגת שוקולד רכה ואוורירית, עם פחות קלוריות לחתיכה והרבה יותר טעמים של שוקולד. וגם פרווה וללא גלוטן! שתתאים לקינוח של כל ארוחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.33  כוס
קמח שקדים
3  כפות
קמח לבן
90  גרם
שוקולד מריר קצוץ דק
0.5  כוס
קקאו משובח, מנופה
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
מים
2 
חלמון בטמפרטורת החדר
4 
חלמון בטמפרטורת החדר
1  כף
תמצית רום
0.25  כפית
צבע מאכל או קורט מלח
2  כפות
אבקת סוכר לבזיקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את השקדים והקמח.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערת מתכת בינונית נוספת, שמים את השוקולד, הקקאו, שלושת רבעי כוס מהסוכר והמים וממיסים מעל לסיר כפול עם אדים. מסירים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשהתערובת פושרת-חמימה, מוסיפים את החלמונים ואת הרום בעזרת מטרף ידני. מוסיפים את תערובת השקדים ומקפלים לתערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערת מערבל מקציפים את החלבונים עם קרם הטרטר לקצף רך. מוסיפים בהדרגה את הסוכר שנשאר (רבע כוס), ומקציפים לקצף יציב וגמיש.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקפלים רבע מהקצף אל תערובת השוקולד, ולאחר מכן מקפלים את יתרת הקצף שנותר.
  • שלב 6

    25 דקות
    מעבירים את התערובת לתבנית בקוטר 22 ס"מ משומנת, מקומחת ומרופדת בניר אפייה.1.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות במשך 20-25 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ועליו מעט פירורים לחים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים את העוגה בתוך התבנית על רשת. העוגה צונחת ונסדקת מעט (כמו סופלה).
  • שלב 8

    0 דקות
    בזהירות, מבלי לשבור את שולי העוגה, מעבירים סכין מסביב לעוגה ומשחררים אותה מהתבנית.
  • שלב 9

    0 דקות
    בוזקים על העוגה אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים