טורפים בקערה 3 ביצים, בעזרת מטרפה או מיקסר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים 1/2 כוס (110 מ"ל) שמן ו-1/2 כוס (80 מ"ל) חלב וממשיכים לערבל עד להטמעת הנוזלים.
מוסיפים את תוכן שקית תערובת העוגה ומקציפים עד לקבלת בלילת עוגה אחידה.
שלב 3
1 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
40 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך 40-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
שלב 5
1 דקות
ניתן לשדרג ולהוסיף תוספות לפי הטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0