דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד מאודה עם קלמנטינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד מאודה עם קלמנטינה

עוגת שוקולד מאודה עם קלמנטינה

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כן, עם קלמנטינה. וכן, היא מעולה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה
100  גרם
שוקולד מריר
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
שמנת מתוקה
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כוס
אגוזי לוז טחונים
1  כף
תמצית וניל
2 
ביצה
1 
קלמנטינה שטופה היטב
50  גרם
חמאה
4  כפות
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את העוגה: מתיכים את החמאה, מסירים מהאש ושוברים פנימה את השוקולד. מחכים שתי דקות ואז מערבבים לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את הסוכר, הקמח, האגוזים, הווניל והביצים. מערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מאדים את הקלמנטינה בסיר עם מעט מים למשך 10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים ומקמחים קערת פיירקס עגולה. יוצקים פנימה חצי מהתערובת ויוצרים גומה במרכז.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחוררים את הקלמנטינה סביב-סביב במזלג. זורים בגומה 2 כפות סוכר ו-10 גרם חמאה. מניחים את הקלמנטינה הפוכה (עוקץ קלפי מטה). זורים עליה את יתרת הסוכר ומקיפים בחמאה. מכסים בחצי הבצק הנותר.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכסים את הקערה במכסה או בנייר כסף. מניחים בסיר אידוי גדול שבתחתיתו מים רותחים. המים אינם צריכים לגעת בתחתית הקערה (אם אין סיר אידוי, פשוט מניחים ספל בתחתית הסיר וממקמים עליו את הקערה). מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים מהסיר, ממתינים עשר דקות ואז הופכים על תבנית שטוחה. פורסים כמו עוגה רגילה, עם הקלמנטינה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    עוגת ביסקוויטים נוסטלגית והכי טעימה

    30 דקות קל
  • עוגת שכבות מרעננת

    עוגת שכבות מרעננת

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים