בקערה, מערבבים את תערובת העוגה המוכנה עם חמאה מומסת או שמן ו-3 חלמונים.
שלב 4
1 דקות
משטחים את הבלילה בתבנית תנור בגודל 20/20.
שלב 5
8 דקות
בקערה נפרדת, מקציפים את 3 החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
יוצקים את קצף החלבונים מעל בסיס העוגה.
שלב 6
1 דקות
מפזרים מעל המרנג את רבע כוס השקדים הפרוסים.
שלב 7
40 דקות
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות.
שלב 8
5 דקות
מצננים את העוגה לפני שחותכים לקוביות ומגישים.
חשוב להשתמש בתבנית בגודל המתאים כדי לקבל את המרקם והעובי הנכונים של העוגה.
אפשר לפזר מעל המרנג גם אגוזים קצוצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0