דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד עסיסית ורכה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד עסיסית ורכה

עוגת שוקולד עסיסית ורכה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עוגה מפוצצת שוקולד בשלל מרקמים נימוחים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
2  חבילות
פודינג שוקולד 88 גר'
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  כוס
חלב
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוברים ביצים ומפרידים בין החלבונים לחלמונים. מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר לקצף יציב וחזק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקצף החלבונים את החלמונים ולערבב בתנועות קיפול.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את אבקת האינסטנט פודינג הראשונה, ושוב בתנועות קיפול לערבב אבל לא הרבה שהעיסה לא תהפוך לנוזל.
  • שלב 4

    0 דקות
    למזוג את הבלילה לתבנית 24 ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. לאפות כשלושים עד ארבעים דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    בינתיים מכינים את הגאנש: מחממים מיכל שמנת מתוקה עד לרתיחה, מוסיפים את השוקולד פנימה, מכבים את האש ומניחים בצד.
  • שלב 6

    0 דקות
    אחרי שלוש דקות מערבבים עד לקבלת נוזל סמיך ונותנים לנוזל להתקרר אך לא להתקשות.
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהעוגה יוצאת מהתנור מחכים כחצי שעה שתתקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    יוצקים על העוגה כ-3-4 כפות מהגאנש ומעבירים למקרר עד לסיום הכנת הקצפת.
  • שלב 9

    0 דקות
    מקציפים שמנת מתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג שוקולד השני עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 10

    0 דקות
    כשהקצף יציב להוסיף 2 כפות מהגאנש לקרם ולהמשיך להקציף עוד שני סיבובים עד שהכל מתערבב.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוציאים את העוגה מהמקרר עם שכבת הגאנש הדקה ומצפים בקצפת עם השוקולד. שמים במקרר לעוד חצי שעה שתתקרר גם.
  • שלב 12

    0 דקות
    מוציאים מהמקרר, יוצקים מעל את שארית הגאנש ומחזירים למקרר לעוד כמה שעות עד שהעוגה מתייצבת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים