דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד קלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד קלאסית

עוגת שוקולד קלאסית

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: סמדר
עוגת השוקולד הקלאסית שתמיד מצליחה, עם ציפוי גנאש שמחכה לקישוטים שלכם. ליום הולדת או לכל אירוע. יאמי!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
מים רותחים
1  כוס
שמן קנולה
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
2  שקיות
סוכר וניל
1.25  כוסות
אבקת שוקו ללא סוכר
1  כוס
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משמנים תבנית ומחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להקציף חלבונים + 1 כוס סוכר לקצף לבן ויציב. להוסיף לקצף את כל יתר החומרים, למעט המים, ולערבב היטב בתנועות קיפול. יוצקים את כוס המים החמים ומקפלים לתערובת אחידה.
  • שלב 3

    40 דקות
    אופים בתנור מחומם כ-30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  • שלב 4

    0 דקות
    שמים בסיר קטן את חומרי הציפוי ומביאים לרתיחה על אש קטנה תוך ערבוב, עד המסה וקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים את הציפוי החם על העוגה ומורחים בשכבה אחידה. ממתינים עד שיתקשה ומקררים.
עוגת שוקולד קלאסית

שלב 1 מתוך 5

משמנים תבנית ומחממים תנור ל-180 מעלות.

עוגת שוקולד קלאסית

שלב 2 מתוך 5

להקציף חלבונים + 1 כוס סוכר לקצף לבן ויציב. להוסיף לקצף את כל יתר החומרים, למעט המים, ולערבב היטב בתנועות קיפול. יוצקים את כוס המים החמים ומקפלים לתערובת אחידה.

עוגת שוקולד קלאסית

שלב 3 מתוך 5

אופים בתנור מחומם כ-30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

עוגת שוקולד קלאסית

שלב 4 מתוך 5

שמים בסיר קטן את חומרי הציפוי ומביאים לרתיחה על אש קטנה תוך ערבוב, עד המסה וקבלת תערובת אחידה ומבריקה.

עוגת שוקולד קלאסית

שלב 5 מתוך 5

יוצקים את הציפוי החם על העוגה ומורחים בשכבה אחידה. ממתינים עד שיתקשה ומקררים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים