אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים עוגת שושני שמרים במילוי מפנק של שוקולד ואגוזים, שמפזרת ניחוחות משכרים בכל הבית 7.45 דירוג ממוצע: 3.5 (100) מערכת בישולים בינוני9 מצרכים 3:00 שעות הכנה 1 . בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח שמרים, סוכר, חלמונים, חמאה או מרגרינה וחלב או מים. אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף טיפין, טיפין, מים או חלב. 2 . מערבבים במהירות בינונית למשך 7 דקות עד שמתקבל בצק חלק, לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח. 3 . מכסים את הקערה ומשארים לתפוח כ-90 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו. 4 . כשהבצק תפח, מקמחים את הידיים למניעת הידבקות הבצק, מחלקים אותו ל- 2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי כ- 1-1.5 ס"מ . 5 . מורחים על המלבן חצי מכמות ממרח השוקולד בשכבה דקה ואחידה ומפזרים מעל חצי מכמות האגוזים. 6 . מגלגלים את המלבן לרולדה, פורסים אותה עם סכין חדה לחתיכות בעובי כ-5-6 ס"מ ומניחים בתבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ מרופדת בנייר אפיה כשהצד החתוך כלפי מעלה. חוזרים על הפעולה עם יתר המילוי והבצק. 7 . לפני האפייה מכסים את התבנית במגבת ומתפיחים כ-30 דקות נוספות. 8 . מחממים תנור ל-180 מעלות. 9 . מברישים בביצה טרופה (ניתן לדלל את הביצה עם כף מים) ואופים במשך כ-35 דקות, עד שהעוגה מזהיבה. רשימת המצרכים (12 מנות)500 גרם קמח שמרים אסם 100 גרם חמאה 100 גרם מרגרינה 2 חלמונים 0.5 כפית מלח 0.5 כוס סוכר 1 כוסות חלב 1 כוסות מים 1 ביצה 250 גרם ממרח שוקולד 100 גרם אגוזי מלך להוספת המרכיבים לרשימת הקניות ציוד נדרש מיקסר עם וו לישה שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב1 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב2 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב3 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב4 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את עוגת שושנים במילוי שוקולד ואגוזים ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (100) קטגוריות עוגות שמרים עוגות כלליות מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון ליהי עראסי נבחרת הבשלנים 6.34783 דירוג ממוצע: 3 (46) 13 מצרכיםבינוני 3:00 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קראנץ' אגוזים בניחוח קינמון קראנץ' אגוזים בניחוח קינמון מיקי שמו 3.44 דירוג ממוצע: 1.5 (75) 13 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת בריוש עוגת בריוש צילה עופר נבחרת הבשלנים 8 דירוג ממוצע: 4 (13) 14 מצרכיםקשה 1:20 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת שושני פרג עוגת שושני פרג מערכת בישולים 7 דירוג ממוצע: 3.5 (12) 16 מצרכיםבינוני 3:20 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת שמרים עם קרם וניל ופירות יער עוגת שמרים עם קרם וניל ופירות יער מערכת בישולים 4.83333 דירוג ממוצע: 2.5 (6) 19 מצרכיםקשה 2:00 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות שמרים ריקוטה ושטרויזל שמרים ריקוטה ושטרויזל בני פרי 9 דירוג ממוצע: 4.5 (2) 15 מצרכיםבינוני 2:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קראנץ' שוקולד ושוקולד צ'יפס קראנץ' שוקולד ושוקולד צ'יפס מערכת בישולים 8.65517 דירוג ממוצע: 4.5 (29) 17 מצרכיםבינוני 1:20 שעות תגובות והערות
מאפה בריוש במילוי תפוחי עץ וקינמון ליהי עראסי נבחרת הבשלנים 6.34783 דירוג ממוצע: 3 (46) 13 מצרכיםבינוני 3:00 שעות
תגובות והערות