דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שושני שמרים במלית גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שושני שמרים במלית גבינה

עוגת שושני שמרים במלית גבינה

(0)
280 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: hany shevach
המתכון הזה דורש קצת מאמץ וזמן, אבל בתמורה תקבלו שתי עוגות נפלאות של שושני שמרים במלית גבינה בניחוח ווניל, עם צימוקים וסירופ סוכר מפנק

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.5  כוס
סוכר לבן
200  גרם
חמאה בטמפרטורת החדר
4 
ביצה שלמות
0  לפי הטעם
מלח
1  קילוגרם
גבינה לבנה רכה 9%
0.5  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1.5  כוסות
סוכר לבן
1  כוס
מים
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

280 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להכניס לקערת המיקסר קמח שמרים וסוכר ולערבב.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף את החמאה, הביצים וחצי כפית מלח.
  • שלב 3

    2 דקות
    ללוש את הבצק במהירות איטית כ-2 דקות.
  • שלב 4

    7 דקות
    אחרי שכול החומרים התאחדו להגביר את המיקסר למהירות גבוהה ולהמשיך בלישה למשך 7 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    אם צריך עוד קמח אפשר להוסיף, הבצק צריך להיות נעים אך לא דביק.
  • שלב 6

    120 דקות
    לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר, ל-120 דקות או עד שמכפיל את נפחו.
  • שלב 7

    60 דקות
    לשפוך את הגבינה לתוך בד ולהוציא את הנוזלים, למשך 60 דקות, להעביר לקערה.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוסיף חצי כוס סוכר, ביצה ואת אבקת הפודינג, לערבב היטב.
  • שלב 9

    20 דקות
    להמיס את הסוכר והמים ולבשל במשך 20 דקות על אש קטנה.
  • שלב 10

    2 דקות
    להוסיף כפית תמצית וניל ולבשל עוד 2 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    לחמם תנור לחום בינוני 170 מעלות.
  • שלב 12

    0 דקות
    להוציא את הבצק מהמקרר ולרדד לעלה דק בעובי של כרבע ס"מ.
  • שלב 13

    30 דקות
    למרוח את הגבינה ולהוסיף צימוקים(אם רוצים). לגלגל לרולדה ולחתוך חתיכות בעובי ס"מ וחצי. לסדר בתבנית על נייר אפיה. להתפיח עוד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
  • שלב 14

    30 דקות
    לאפות בערך 30 דקות, או עד הזהבה.
  • שלב 15

    0 דקות
    לאחר האפיה לשפוך עם מהסירופ על השושנים ולהניח למאפים להתקרר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים