דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שיש קפה וינאית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שיש קפה וינאית

עוגת שיש קפה וינאית

(1)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של מיקי שמו לעוגת שיש, עם טעמי וניל וקפה, טעימה ואסתטית, מצוינת לקפה של אחר הצהריים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה רכה
2  כוסות
סוכר לבן
4 
ביצה
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
נס קפה
0.5  כוס
חלב
2  גביעים
שמנת חמוצה
1  כפית
תמצית וניל
1 
תפוז קליפה מגוררת
100  גרם
שוקולד מריר קצוץ
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמנת חמוצה היא חלק בלתי נפרד מעוגות ממוצא אוסטרו-הונגרי, והיא זו שהופכת אותן לרכות וטעימות כל כך. החומרים לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ או ל-3 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבלים חמאה עם סוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-5 דקות במהירות בינונית. מוסיפים ביצים אחת- אחת עד שנבלעות בתערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים קמח תופח, אינסטנט פודינג וקפה נמס בקערה נפרדת. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים רק עד שנבלעים בתערובת. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים חלב, שמנת, תמצית וניל וקליפת תפוז ומערבלים רק עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממיסים שוקולד במיקרוגל או על אמבט מים חמים (באן מארי).
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים שני שליש מהתערובת לתבנית משומנת, יוצקים מעל את השוקולד המומס ומכסים ביתרת התערובת. מערבבים באמצעות סכין ליצירת מראה שיש.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים כ-70 דקות בתבנית עגולה או כשעה בתבנית אינגליש קייק, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
  • שלב 8

    0 דקות
    העוגה נשמרת מחוץ למקרר עד-5 ימים.
  • שלב 9

    0 דקות
    מחליפים את החלב במיץ תפוזים באותה כמות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחליפים את השוקולד המריר ב- 150 גרם שוקולד חלב.
  • שלב 11

    1 דקות
    מחליפים את השמנת בגביע יוגורט 3%. לתשומת לבך, החלפת הרכיבים יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים