דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שיש שוקולד וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שיש שוקולד וגבינה

עוגת שיש שוקולד וגבינה

(0)
50 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליאורה אלקסלסי
שכבות של גבינה ושוקולד במראה שיש. פינוק מתוק ומפנק בכל ביס.

רכיבים

מנות 16

המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
שוקולד מריר
5  כפות
מרגרינה
100  גרם
גבינת שמנת
1  כוס
סוכר לבן
3 
ביצה
0.5  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כף
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1.5  כפיות
תמצית וניל
50  גרם
אגוזים קצוצים
0.25  כפית
תמצית שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להמיס את השוקולד עם 3 כפות מרגרינה בסיר על אש נמוכה תוך כדי בחישה מתמדת. לצנן.
  • שלב 2

    5 דקות
    לטרוף את שארית המרגרינה עם הגבינה (ניתן להמיר את הגבינה בגבינה לבנה 5%. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עד אשר תתקבל בלילה חלקלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף בהדרגה 1/4 כוס סוכר ולערבב כל העת.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף 1 ביצה, 1 כף קמח וחצי כפית תמצית וניל. לערבב היטב ולהשהות לשלב יותר מאוחר.
  • שלב 5

    0 דקות
    לטרוף את 2 הביצים הנותרות עם 3/4 כוס הסוכר שנותר עד שתתקבל בלילה חלקלקה.
  • שלב 6

    0 דקות
    לערבב את אבקת האפיה ב-1/2 כוס קמח (רק אם משתמשים בקמח רגיל) ולהוסיף את הקמח בקלילות למטרפת הביצים.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף את השוקולד הנמס (שהתקרר בינתיים), האגוזים, תמצית השקדים והוניל שנותר (1 כפית).
  • שלב 8

    0 דקות
    לצקת מן הבלילה לכוס עד אשר תתמלא ולהשהות לשלב יותר מאוחר.
  • שלב 9

    0 דקות
    לשמן תבנית אפיה ולקמח אותה.
  • שלב 10

    0 דקות
    לצקת את בלילת השוקולד שנותרה בקערה לתוך התבנית.
  • שלב 11

    0 דקות
    לצקת עליה את תערובת הגבינה ומלמעלה את בלילת השוקולד שבכוס.
  • שלב 12

    40 דקות
    לאפות בחום בינוני במשך 40 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים