המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הפנקייקים יחד (עדיף עם מיקסר חשמלי), עד שנוצרת בלילה סמיכה ואפילו מעט דביקה.
לוקחים מחבת טפלון, משמנים במעט חמאה ומכינים מהבלילה כ-6-8 פנקייקים גדולים ושמנים.
מניחים בצד.
מכינים את קרם השוקולד: מקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר, עד לקבלת קצפת יציבה, מקררים כ-60 דקות.
מכינים את קרם ריבת החלב: מקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר, עד לקבלת קצפת יציבה, מקררים כ-60 דקות.
מכינים את קרם הווניל: מקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר, עד לקבלת קצפת יציבה, מקררים כ-60 דקות.
מרכיבים: על צלחת הגשה מניחים פנקייק אחד, עליו מורחים קרם שוקולד. מניחים מעליו פנקייק נוסף, ומורחים קרם וניל, מעליו פנקייק נוסף וקרם ריבת חלב וחוזר חלילה.
שומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0