דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שמרים גבינה וצימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שמרים גבינה וצימוקים

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

(0)
320 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מנצח באדיבות מיקי שמו לעוגת גבינה וצימוקים מעוצבת ומרשימה, שמעצבים בצורת שתי וערב ומקשטים באבקת סוכר.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.75  כוס
סוכר לבן
25  גרם
שמרים
0.75  שקית
אבקת אפייה
3 
ביצה גדולות
0.75  כוס
מים בטמפרטורת החדר
1  כפית
תמצית וניל
0.25 
לימון קליפה מגוררת
175  גרם
חמאה רכה, חתוכה לקוביות בגודל 2 ס"מ, מוציאים מהמקרר כחצי שעה לפני
0.5  כפית
מלח
0.5  כוס
מים
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
1  קורט
מלח לימון
750  גרם
גבינת טוב טעם
2  כפות
קמח תירס
1.5  כוסות
סוכר לבן
2 
ביצה
4  כפות
צימוקים
0.5 
לימון קליפה מגוררת
0.5  כפית
תמצית וניל
1 
ביצה
4  כפות
אבקת סוכר לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

320 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מביאים לרתיחה מים וסוכר בסיר קטן, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים תמצית וניל ומלח, ומבשלים ללא כיסוי כ-5 דקות. מצננים ושומרים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים קמח, סוכר, שמרים ומשפר אפייה במיקסר עם וו לישה כדקה. מוסיפים ביצים, מים, תמצית וניל וקליפת לימון, ומערבבים במהירות בינונית במשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות החמאה בזו אחר זו תוך כדי לישה ולשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ולשים כדקה נוספת. מוציאים את הבצק מהמיקסר, מניחים בקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-240 דקות לפחות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל חומרי המלית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ.
  • שלב 7

    0 דקות
    מרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ ובגודל 25*35 ס"מ. מניחים את הבצק, כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים במרכז המלבן לאורך שליש ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק בצורת שתי וערב ומשלבים את פסי הבצק מעל המלית, פס מימין ומעליו פס שמאל וחוזר חלילה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים לבצק לתפוח כ-45 דקות בטמפרטורת החדר.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות. מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.
  • שלב 11

    0 דקות
    מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 1 מתוך 11

מביאים לרתיחה מים וסוכר בסיר קטן, מנמיכים את הלהבה, מוסיפים תמצית וניל ומלח, ומבשלים ללא כיסוי כ-5 דקות. מצננים ושומרים במקרר.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 2 מתוך 11

מערבבים קמח, סוכר, שמרים ומשפר אפייה במיקסר עם וו לישה כדקה. מוסיפים ביצים, מים, תמצית וניל וקליפת לימון, ומערבבים במהירות בינונית במשך כ-2 דקות, עד לקבלת תערובת אחידה.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 3 מתוך 11

מוסיפים את קוביות החמאה בזו אחר זו תוך כדי לישה ולשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 4 מתוך 11

מוסיפים את המלח ולשים כדקה נוספת. מוציאים את הבצק מהמיקסר, מניחים בקערה מקומחת, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-240 דקות לפחות.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 5 מתוך 11

מערבבים היטב את כל חומרי המלית.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 6 מתוך 11

מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 7 מתוך 11

מרדדים כל חלק למלבן בעובי חצי ס"מ ובגודל 25*35 ס"מ. מניחים את הבצק, כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 8 מתוך 11

מניחים במרכז המלבן לאורך שליש ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק בצורת שתי וערב ומשלבים את פסי הבצק מעל המלית, פס מימין ומעליו פס שמאל וחוזר חלילה.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 9 מתוך 11

מניחים לבצק לתפוח כ-45 דקות בטמפרטורת החדר.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 10 מתוך 11

מחממים תנור ל-170 מעלות. מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות עד להזהבה.

עוגת שמרים גבינה וצימוקים

שלב 11 מתוך 11

מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים