דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שמרים מדהימה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שמרים מדהימה

עוגת שמרים מדהימה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: גלית גרינברג
עוגת שמרים מפנקת, ממש כמו פעם, במילוי בטעם שוקולד וקינמון. קחו מתכון מנצח

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.5  כוס
סוכר לבן
1.5  כוסות
מים פושרים
2  כפיות
סוכר לבן
1  חבילה
מרגרינה רכה מאוד
0.25  כוס
שמן קנולה
1  כף
תמצית וניל
2 
ביצה
225  גרם
מרגרינה רכה
50  גרם
חמאה
6  כפות
קקאו
1  כף
קינמון טחון
2  כפות
תמצית וניל
1.5  כוסות
סוכר לבן
2  כפות
חלב
1  כף
ממרח שוקולד
0.5  כוס
חלב
0.5  כוס
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם את התנור ל-150 מעלות, במצב טורבו.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב 3/4 כוס מים פושרים, 2 קוביות שמרים ו-2 כפיות סוכר. את התערובת הנמסה לשפוך לקערה שבה יש רק קילו קמח וליצור במרכזה גומה בקמח.
  • שלב 3

    10 דקות
    לכסות במגבת ולהמתין כ-10 דקות, עד שרואים שהשמרים תוססים ומכפילים את הנפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    לערבב במיקסר עם וו לישה את הקמח עם השמרים ולהוסיף את כל חומרי הבצק תוך כדי לישה (סוכר, מרגרינה, שמן, מים פושרים, תמצית וניל וביצים), עד שמתקבל בצק רך ואחיד (הבצק לא נדבק והוא רך ונעים).
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים בניילון את הקערה ומניחים במקום חמים, או שמכסים בכמה מגבות (ככל שהמקום חם יותר - יתקצר זמן ההתפחה) משאירים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו (כשעה או שעתיים).
  • שלב 6

    0 דקות
    בינתיים מכינים את המילוי: בקערת המיקסר לערבב היטב את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת קרם אחיד.
  • שלב 7

    0 דקות
    כשהבצק תפח מחלקים אותו ל-8 חלקים שווים, כל חלק מרדדים למלבן, מורחים שכבת מילוי ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 8

    30 דקות
    מכל 2 רולדות קולעים צמה מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ומכסים במגבת להתפחה נוספת כ- 30 דקות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מכינים את הסירופ: מערבבים 1/2 כוס חלב, 1/2 כוס סוכר ומחממים במיקרוגל כדקה.
  • שלב 10

    20 דקות
    אופים את העוגות כ-20 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    בחמש הדקות האחרונות של האפיה פותחים את התנור ובעזרת מברשת מברישים את הסירופ על העוגות. מכבים את התנור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שכבות מרעננת

    עוגת שכבות מרעננת

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים