דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שרלוט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שרלוט

עוגת שרלוט

(0)
60 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: קרן גליה
כך תרשימו את האורחים: עוגה המורכבת מפרוסות גלילת וניל ותות טבולה בברנדי ובמילוי קרם וניל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כף
ריבה
4 
חלבון ביצה
0.67  כוס
סוכר לבן
4 
חלמון
1  כף
תמצית וניל
1  קורט
מלח גס
0.33  כוס
קמח לבן
0.33  כוס
קמח תירס
0.33  כוס
סוכר לבן
0.33  כוס
מים
0.5  כוס
ויסקי
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה
1.5  כוסות
חלב
1  שקית
ג'לטין
0.25  כוס
יין לבן או מים חמים
1  כוס
דובדבנים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להקציף את החלבונים עם הסוכר.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב בקערית את הקמח ואת הקורנפלור.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף לקצף בהדרגה בתנועות עטיפה, כל פעם חצי מהכמות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לרפד תבנית בנייר אפיה ולשמן את הנייר.
  • שלב 5

    0 דקות
    לשטח את תערובת הקצף בתבנית.
  • שלב 6

    10 דקות
    לאפות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200-220) כ- 10 דקות עד קבלת צבע זהוב.
  • שלב 7

    0 דקות
    להפוך את העוגה החמה על מגבת ולגלגל. אם העוגה נאפתה יותר מדי, להניחה על מגבת רכה ולגלגל.
  • שלב 8

    0 דקות
    לערבב את מרכיבי הסירופ בקערה.
  • שלב 9

    0 דקות
    לפתוח את העוגה ולהרטיב בסירופ שהכנו.
  • שלב 10

    0 דקות
    למרוח מעל את הריבת תות ולגלגל את העוגה לרולדה.
  • שלב 11

    0 דקות
    לפרוס את הגלילה לפרוסות של 1 ס"מ.
  • שלב 12

    0 דקות
    להכנת המילוי: להקציף את הפודינג עם שמנת וחלב.
  • שלב 13

    0 דקות
    להשרות את הג'לטין במים חמים או ביין, להכניס את הכוס לאמבט חם ולערבב עד שהג'לטין נמס.
  • שלב 14

    0 דקות
    לשפוך את תערובת הג'לטין לקצפת ולערבב היטב.
  • שלב 15

    0 דקות
    מרפדים קערה בינונית בנייר אפיה.
  • שלב 16

    0 דקות
    מרפדים את התחתית ואת הדפנות של הקערה בפרוסות הגלילה. להשאיר כמה פרוסות להמשך.
  • שלב 17

    0 דקות
    שומרים בצד כוס מהקרם.
  • שלב 18

    0 דקות
    שופכים את הקרם על פרוסות הגלילה, מכסים עם שאר פרוסות הגלילה ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
  • שלב 19

    0 דקות
    להוציא מהמקרר, להפוך על צלחת הגשה, לקשט מסביב עם הקרם שנשאר בצד ומעל הקרם את הדובדבנים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים