-
שלב 1
0 דקות
מפרידים את הביצים.
-
שלב 2
0 דקות
מקציפים את החלבונים ללא סוכר.
-
שלב 3
0 דקות
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר.
-
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקצף לעיסת החלמונים בתנועת קיפול.
-
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הקמח בתנועת קיפול עד תערובת אחידה.
-
שלב 6
0 דקות
יוצקים את העיסה לתבנית 26 עגולה קפיצית.
-
שלב 7
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
-
שלב 8
0 דקות
רק אחרי שהעוגה התקררה, מוציאים אותה מהתבנית בזהירות וחותכים לרוחב לשני עיגולים.
-
שלב 9
10 דקות
מערבבים את מרכיבי המילוי, מורחים על אחד העיגולים חצי מכמות המילוי לשכבה אחידה.
*ניתן להמיר את התותים ב-2 כפות שוקולית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
-
שלב 10
0 דקות
מכסים בעיגול השני ומצפים במחצית המילוי הנותר.
-
שלב 11
0 דקות
מכסים ומעבירים במקרר, עד שהקצפת תתייצב.
כתוב ביקורת