המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
שמים בקערה את הביצים, השמן, המים, הסוכר ותמצית הווניל, ומערבבים. ממשיכים לערבב ומוסיפים לאט את הקמח. מוסיפים גם את התמרים והאגוזים ומערבבים בעדינות, רק עד ליצירת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה משחימה מעט וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
מוציאים ומצננים על רשת. לאחר שהעוגה הצטננה אפשר לקשט אותה באבקת סוכר או במעט סירופ מייפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0