שמים בקערה את הביצים, השמן, המים, הסוכר ותמצית הווניל, ומערבבים. ממשיכים לערבב ומוסיפים לאט את הקמח. מוסיפים גם את התמרים והאגוזים ומערבבים בעדינות, רק עד ליצירת תערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כ-45 דקות, עד שהעוגה משחימה מעט וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.
שלב 4
0 דקות
מוציאים ומצננים על רשת. לאחר שהעוגה הצטננה אפשר לקשט אותה באבקת סוכר או במעט סירופ מייפל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0