דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!

עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מאיה
כבסיס לעוגת שכבות או סתם ליד הקפה - עוגה מעולה שתמיד מצליחה!

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
קליפת תפוז
1  כוס
מיץ תפוזים
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
5 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
שמן זית רגיל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף גבוה ומבריק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. בהדרגה מוסיפים את השמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוצאים מהמיקסר וטורפים ידנית לבלילה את קליפת התפוז.
  • שלב 4

    0 דקות
    לסירוגין מכניסים את מיץ התפוזים ואת הקמח, לגמור את עירבוב התערובת כאשר משתמשים בקמח.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ40 דקות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא לח מהעוגה עם פירורים.
עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!

שלב 1 מתוך 5

מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף גבוה ומבריק.

עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!

שלב 2 מתוך 5

מקציפים את החלמונים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. בהדרגה מוסיפים את השמן.

עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!

שלב 3 מתוך 5

מוצאים מהמיקסר וטורפים ידנית לבלילה את קליפת התפוז.

עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!

שלב 4 מתוך 5

לסירוגין מכניסים את מיץ התפוזים ואת הקמח, לגמור את עירבוב התערובת כאשר משתמשים בקמח.

עוגת תפוזים אוורירית שתמיד מצליחה!

שלב 5 מתוך 5

אופים כ40 דקות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא לח מהעוגה עם פירורים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים