מקציפים את הביצים (לא מופרדות) עם הסוכר עד לקבלת קרם אוורירי ובהיר, ובהדרגה, תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את החמאה הרכה, סוכר הווניל, קליפת תפוז מגוררת, מיץ התפוזים, ולבסוף מוסיפים את הקמח מערבלים עד תערובת אחידה.
שלב 3
45 דקות
משמנים את סיר הפלא מכל הכיוונים , מקמחים אותו קלות, יוצקים את העיסה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.
שלב 4
0 דקות
כדאי לקשט כל פרוסה ברצועת קליפת תפוז ובפלח תפוז.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
4
מקציפים את הביצים (לא מופרדות) עם הסוכר עד לקבלת קרם אוורירי ובהיר, ובהדרגה, תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את החמאה הרכה, סוכר הווניל, קליפת תפוז מגוררת, מיץ התפוזים, ולבסוף מוסיפים את הקמח מערבלים עד תערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
4
משמנים את סיר הפלא מכל הכיוונים , מקמחים אותו קלות, יוצקים את העיסה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.
שלב 4
מתוך
4
כדאי לקשט כל פרוסה ברצועת קליפת תפוז ובפלח תפוז.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0