דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוז-קוקוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוז-קוקוס

עוגת תפוז-קוקוס

(1)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
עוגה בחושה שמרגישה כמו פרדס מתוק, ספוגה בסירופ עשיר וריחני.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
ביצה
1  כוס
סוכר לבן
1.25  כוסות
שמן קנולה
1  כוס
קוקוס טחון
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1.5  כוסות
סולת
1.5  כוסות
מיץ תפוזים סחוט טרי
1 
קליפת תפוז מתפוז אחד
2  כוסות
מים
2  כוסות
סוכר לבן
1 
תפוז סחוט
2  כפיות
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים חלבונים עם סוכר, עד שמתקבלת קציפה יציבה ואוורירית.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים יחד את הקמח, הסולת והקוקוס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לקערת המרכיבים היבשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים וקליפת התפוזים ומערבבים עד אחידות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את החלבונים המוקצפים ומקפלים בעדינות לתערובת החלבונים.
  • שלב 7

    35 דקות
    מעבירים את הבלילה לתבניות אינגליש קייק עמוקות, משומנות ואופים במשך כ-30-35 דקות, או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים מעט את העוגה.
  • שלב 8

    10 דקות
    להכנת הסירופ - מרתיחים 2 כוסות מים, 2 כוסות סוכר, תפוז סחוט ו-2 כפיות מיץ לימון מבשלים במשך 10 דקות על אש גבוהה, מצננים.
  • שלב 9

    5 דקות
    יוצקים סירופ באופן שווה על העוגה. ניתן לפזר למעלה מעט קוקוס טחון. ניתן להמיר את מיץ התפוזים בחצי כוס רכז תפוזים קפוא. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים