דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוחים ג'לי וקצפת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוחים ג'לי וקצפת

עוגת תפוחים ג'לי וקצפת

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יהודית כהן מורחיים
תענוג מתוק ופירותי - שכבות של עוגת תפוחים עם ג'לי משמש וקצפת מפנקת, מוגשים על בסיס עוגת טורט רכה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה
0.75  כוס
סוכר לבן
1  קורט
מלח גס
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3  כפות
שמן קנולה
1  חבילה
תינוק, פירות, רסק תפוחים, מתוח
1  חבילה
ג'לי משמש 85 גרם אסם
1  כוס
מים רותחים
1  מיכל
שמנת מתוקה
2  כפיות
אבקת סוכר
1  כפית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם תנור ל-170 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להקציף במיקסר ביצים עם סוכר ומלח, עד אשר הקציפה תופחת יפה ומתבהרת.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף ידנית את הקמח ולערבב בתנועות קיפול עד אשר הקמח נבלע בתערובת.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את השמן בהזלפה ולקפל.
  • שלב 5

    0 דקות
    לרפד תבנית מספר 26 ס"מ בנייר אפייה ולשמן אותה.
  • שלב 6

    0 דקות
    להעביר את תערובת הטורט לתבנית ולאפות בתנור במשך 35 דקות, או עד אשר קסם הננעץ בטורט יוצא נקי.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוציא את הטורט מהתנור ולהניח להתקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוציא את הטורט מהתבנית ולחצות אותו.
  • שלב 9

    0 דקות
    להניח בקערה חצי משקית הג'לי, להוסיף כוס מים רותחים ולערבב היטב.
  • שלב 10

    0 דקות
    להוסיף לתערובת חצי קופסא של רסק תפוחים ולערבב.
  • שלב 11

    0 דקות
    לשפוך את התערובת על בסיס העוגה המונח בתבנית ולשטח.
  • שלב 12

    0 דקות
    להכניס למקרר ל-10 דקות.
  • שלב 13

    0 דקות
    להוציא את העוגה מהמקרר ולהניח עליה את החצי השני של הטורט.
  • שלב 14

    0 דקות
    לשים בקערה חצי משקית הג'לי, להוסיף כוס מים רותחים ולערבב היטב.
  • שלב 15

    0 דקות
    להוסיף לתערובת חצי קופסא של רסק תפוחים ולערבב.
  • שלב 16

    0 דקות
    לשפוך את התערובת על השכבה ה-2 של העוגה ולשטח.
  • שלב 17

    0 דקות
    להכניס למקרר ל-60 דקות. אם התערובת עדיין לא יציבה להחזיר למקרר לעוד שעה, עד שהג'לי יתקשה.
  • שלב 18

    0 דקות
    להקציף את חומרי הקצפת. למרוח על העוגה, או לזלף עם צנטר פרח שטוח בצורת שתי וערב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים